Павел Поппандов разкри най- накрая дали има незаконна дъщеря и дали е истина цялата тази история



Павел Поппандов проговори за незаконната дъщеря от колежката си Живка Пенева или Пепи от култовия филм " Оркестър без име ". Версията, че любимият на поколения зрители актьор е кръшкал на жена си, бе тиражирана в началото на тази седмица от столичен вестник.

Според авторката на статията, Поппандов и Пенева изживели бурна любов през далечната 1981 г.

край снимачната площадка на филма, направен по истинската история на студентската група "Тонус". Покрай извънредните репетиции в леглото, Павката обещавал на колежката си да се разведе, за да заживеят щастливо, след което обаче я излъгал и Пенева отгледала сама дъщеря си.

"С радост научих, че имам извънбрачна дъщеря. Благата вест ми донесе авторката на статията Неда Русева. Бих я помолил да попита майка си дали случайно и тя не е имала нещо общо с мен, та белким се сдобия и с още една дъщеря. Ако пък е финансово затруднена, нека ми се обади, даже да не съм й биологичен баща, ще й помогна с лекарства, които опресняват и действат на паметта", коментира нелепия слух Поппандов пред ПИК.

Истината е, че Павел Поппандов има една-единствена дъщеря - Лиляна, която преди 6 години го зарадва с внучка - Линда.

Всъщност в дъното на тази грозна спекулация е гостуване на Живка Пенева в предаването "Преди обед" от преди няколко години, проучи ПИК. След като става национален секс символ благодарение на плажната си сцена в "Оркестър без име", Пенева забременява, като аферата с бащата на дъщеря й Теодора пламва именно по време на снимките на филма.

И тъй като актрисата не споменава имена при гостуването си в телевицията, в началото тръгват спекулации, че визира Стефан Данаилов, макар той да не участва в лентата на режисьора Людмил Кирков. Повод за предположението, че Ламбо има още едно извънбрачно дете, освен Владимир от Ирен Кривошиева, са думите на Живка пак по време на същото интервю, че Данаилов е като баща за дъщеря й. Когато преди години Теодора имала здровословен проблем, Данаилов впрегнал връзките с в София, за да помогне на момичето.

В началото на седмицата разказаната от самата Живка Пенева история просто е поизтупана от нафталина, като Ламбо е подменен с по-удобния заподозрян - Павел Поппандов.


Четете още:

🔴 Накъде гледа конят-Тест, който казва истината за вас, според отговора, който дадете

🔴 Супер скоростни и вкусни зеленчукови палачинки (такива не сте яли)

🔴 Вкусотия голяма: Печенка с тиквички и кашкавал (чудно предложение за лятото)





Източник: За Жената





Коментари

горе