Марта Вачкова разкри как е свалила 15 кг за новия сезон на Откраднат живот през лятото



 Марта Вачкова отслабна сериозно през лятото, призна самата тя в интервю за „Преди обед”. Промяната на килограмите й забелязаха и зрителите, които не спряха да й правят комплименти във Фейсбук страницата на предаването.

Звездата от „Откраднат живот” разкри и тайната си - когато усеща глад, бързо помирисва банан и или ябълка и стърженето в корема се успокоява.

Другата й тайна е любовта към синия цвят, в който предпочита да се облича. Според учени той намалявал апетита и поради това отскоро актрисата яде в сини чинии на синя покривка.

Тя демонстрира перфектно настроение в студиото на Би Ти Ви, въпреки че в предаването объркаха името й и я изписваха Марина цели два дни. Вачкова, която видимо е свалила поне 15 кила, продължава да има ключова роля в сериала „Откраднат живот”, чиито нов сезон започна вчера.

За да го рекламират, на мястото на водещите на новините по Ани Салич и Ники Дойнов седнаха Йоана Буковска-Давидова и Юлиан Вергов. Двамата обявиха старта за лекарската сапунка и заслужиха похвалите на титулярните водещи, които седяха в другия край на студиото.
 


Четете още:

🔴 Страхотна новина за всички без работа. Очаква ни най- голямото наемане на служители

🔴 Изграждат градска железница с S-Bahn и Park&Ride система в Пловдив?

🔴 Депутатите отхвърлиха идеята за повече български храни в хипермаркетите





Източник: За Жената





Коментари

горе