Бенефиса на Христо Стоичков – 50 години Номер 8! Един незабравим и пълен с емоции МАЧ! (СНИМКИ и ВИДЕО)



Бенефиса на Стоичков едно запомнящо се събитие, което дълги години ще се помни в България и по света. Грандиозното събитие изпълнено с много атракции се състоя на стадион Васил Левски в София. Публиката беше над 42 хиляди души и остана на нокти до края на грандиозния мач на звездите.

50 години Номер 8, беше бенефис на Камата, който дълго ще остане в съзнанието на феновете на футболната игра и родолюбците. Цели 67 минути двата отбора – на Христо Стоичков и на световните звезди поканени от него, играха с хъс на проливния дъжд.

Мача завърши с 4 на 1 за отбора на култовата българска осмица. За отбора на Камата отбелязаха Бербатов, Балъков, Петров и самият Стоичков.                                          Откриването на бенефиса на Стоичков също беше грандиозно – отбор от български гайди, накара публиката да настръхне.

Преди гайдарите да изпълнят стадиона, Камата разказа футболната си история на огромна видео стена, където благодари на всичките си фенове, съотборници, треньори и разбира се на семейството си.

На бенефиса Стоичков не пропусна да почете паметта на двама свои много близки приятели и колеги – Трифон Иванов и Йохан Кройф. Децата на Трифон Иванов получиха специална футболна фланелка от камата, както и внука на Кройф.

Бенефиса на Стоичков включи и показването на купата, която Камата спечели с отбора на Барселона, за купата на Шампионската лига, преди цели 22 години. Края на бенефиса беляза благодарствената реч на Стоичков, който покани и двете си прекрасни дъщери на терена. Шоуто завърши с пищни фойерверки.

снимки: sportal.bg, gong.bg


Четете още:

🔴 30-годишна учителка и целият ѝ клас напуснаха това училище

🔴 Мъдростите на Дънов: Чисти мисли за добро здраве

🔴 Ново педиатрично отделение в Русе с дарение от Канев





Източник: opoznaybulgaria





Коментари

горе