Това ли е най-романтичното предложение за брак? Красавицата Дени ще запомни тази нощ завинаги



Романтична приказка за двама влюбени младежи се роди по време на втората вечер от тазгодишния фестивал на музеите и галериите. Часът е 20:00, а мястото е творческия квартал Капана пред уиски бар СандъкЪ, където по традиция вече се събират десетки младежи, за да разкършат тела под звуците на Кизомбата. Малко встрани френското изкушение "Тартфламбе" е приютило няколко влюбени, които отпиват чаши с вино, а покрай тях не спират да минват десетки пловдивчани и туристи, които търсят поредната локация от календара на фестивала. Гаро Узунян пък вече е зарадвал своите гости с обещаното - свежи коктейли с уиски, за да ги подготви, за това, което ги очаква, пише "Флагман".

По негов сигнал мъжката част от танцуващите на паветата изваждат от джобовете си червени кърпи и завързват очите на половинките си. Между тях са Ивайло и Дени. Личи си, че любовта между тях не само гори, тя ги е обгърнала и не ги пуска. Дени попива всеки миг, всяка стъпка, с мъжа на сърцето си и не пропуска всеки нежен допир, за да покаже привързаността си към Иво.

В един момент обаче Гаро се доближава до двамата и взима Дени от ръцете на момчето, а той пада на колене пред нея. Бащата на Кизомбата (както го наричат всички, които танцуват този стил) сваля нежно превръзката от лицето на момичето, а то остава вцепенено за секунди. Иво я хваща за ръка и изрича нещо, което остава недочуто от десетките хора около тях, а Дени се хвърля в обятията му под силните ръкопляскания и скандирания на минувачите.

Двамата сякаш обаче политат във въздуха и не забелязват никой покрай тях. Те танцуват полетели в облаците, а усмивките им не слизат от лицата им. Иво продължава да държи нежно Дени за ръцете и да я гали, като завързва двама им с червената кърпа. Така те остават завързани цяла вечер, обикаляйки Капана, а след дълга разходка се завръщат в любовната си локация.

Историята им е колкото любопитна, толкова и красива. "Запознанството ни беше доста случайно. Бивш колега ми върза тенекия за среща в бар за настолни игри. Оставайки сам седнах на нейната маса, за да ги погледам, забавлявахме се, изпращахме му снимки, за да види какво е изпуснал и така в забава изкарахме до към 3 часа. След като и двамата обичаме планината и йогата подпалихме огъня в нас. Така вече един месец, като не сме се разделяли", разказа Иво пред екипа на mediacafe.bg.

Ден преди Нощта в Пловдив Иво се свързва с организаторите, които му дават съвет да се обърне към правилния човек - Гаро и така само за няколко часа всичко е измислено, а младите пристигат от София в уречения час.

Иво е последна година Телекомуникации в Техническия университет, а Дени учи "Психология", но голяма гордост ѝ е пълният отличен, като бакалавър по "Японистика", допълва Иво пред нас и щастливо натъртва, че не са се разделяли в този един месец, в който са заедно.

"Занимавал съм се с танци 3-4 години и така избрах това събитие. Хареса ми мястото, идеята за танци, романтиката в превръзката... всичко. А най-важното е, че Дени е от Пловдив и исках да й предложа на любимо й място", споделя още щастливия младеж.

В този момент двамата трябва да получат благословията на родителите си, които още не знаят за избора на щастливите си деца.


 


Четете още:

🔴 Пускат глупости. И народът гледа.

🔴 ОТЖИВЕЛИЦА ЛИ Е БРАКЪТ?

🔴 Роден е Георги Бенковски





Източник: Блиц





Коментари

горе