Ето това е най- страшната отрова, която ядем всеки ден и не е нито захар, нито сол, а .....

Уникална гледка само на 30 км от Пловдив! Вижте магията на Родопите от птичи поглед (Видео)


Петък, 22 Септември 2017

Само на 30 км от Пловдив се намира едно прекрасно вилно селце, което привлича туристи от цялата страна с живописни екопътеки и безброй планински маршрути. Село Равнища се намира в Родопите, а посоката която трябва да поемете е Първенец и след това Храбрино.

Дестинацията е съвсем близо до тепетата и отнема няколко часа. От селото тръгват безброй екопътеки и туристически маршрути. Една от пътеките се намира близо до хижата.  Малко преди хижата се отбива наляво и се тръгва по широк черен път. Продължава се по широка планинска пътека, водеща до дърво с указателни табели. Тръгва се наляво по пътечка, спускаща се към гората. Следва се жълтата маркировка, която се намира по дървета и скалите.

Маршрутът по пътеката ще ви отнеме около 30мин и ще ви отведе до скалиста местност с прекрасна панорамна гледка. От там се виждат зелените родопски склонове, а небето сякаш е в ръцете. Надморската височина е около 1260м, а на ръба на тази скала си стои самичко едно дърво. Без листа и цвят, без другар... Стои и се любува на величествената Родопа планина.
За истинските ценители на природата и нейните дарове, тази разходка си заслужава.

Източник: Petel

Следваща статия:
Земята на българите

Харесайте страницата ни във facebook!


Коментари

Видео на деня

горе