Чудо, което може да се пие или да се маже! (как се прави и какво лекува)



Това е истинска панацея, няма човек, който да не е останал доволен!

Истинска природна панацея. Това ви предлагаме днес и сме убедени, че ще останете доволни. Защото това чудо, което с право хората са нарекли чудо, лекува над десет и повече заболявания и болежки.

Прекрасното при него е, че е мултифункционално и действа, както вътрешно, така и външно.

То може да се пие или да се маже върху кожата като всичко зависи от съответния проблем.

Хубаво е и да го използвате като профилактика за здравето си, за да си гарантирате спокойни години. Без значение от възрастта ви. Трябват само две съставки, които са чесън и водка – но качествена водка по възможност.

Ако сте заклети въздържатели и не искате да чувате за алкохол, вместо водка, ползвайте ябълков оцет. Важното е да спазите пропорциите, които са на чаша чесън – две чаши водка или ябълков оцет.

Чесънът най-напред се накълцва на ситно, а после се смила с преса – много евтино и ефикасно уредче. След това се поставя чесновата паста в буркан и се залива с водката или оцета според съотношението, което вече посочихме.

Бурканът се завинтва добре и се оставя настрани за две седмици. Дори е добре да си отбележите датата, за да не се улисате и да го забравите. След две седмици течността си я прецеждате през тенцух или цедка.

А после тинктурата се слага в буркани от тъмно стъкло, за да е защитена по-добре. Тя трае много дълго време, затова е важно да я съхранявате според правилата.

От течността се взимат по 5 капки ако човек е болен и то три пъти на ден, разтворени в течност. А ако искате само превенция си взимайте по 5 капки само вечер.

Панацея е най-точната дума за това лекарство

Тази чудесия е истинска панацея против грип, вируси, респираторни заболявания, настинка, високо кръвно, възпаление на синусите, възпаление на ушите, проблеми с бъбреците, стрептококи и други.

Ако имате кожни проблеми, рани или микоза, мажете мястото с това чудо и ще видите невероятния му ефект. Надяваме се на вашите коментари и отзиви за този натурален и мощен лек.


Четете още:

🔴 Какъв човек си, за да ти кажа от какво боледуваш?

🔴 Внимание! Този проблем може да е в основата на невъзможността да отслабнете

🔴 Хората по света луднаха по тази рецепта, която спасява от болките – изцелява коленете, костите и китките





Източник: lekuvai





Коментари

горе