Има ли полицейски чадър над дилърите и сутеньорите на Лъвов мост? (ВИДЕО)



Мъж от ромски произход се смята за Царя на района около Лъвов мост в София. Той е местен сутеньор, държал е хостел, хващан е със 100 нелегални мигранти, над него има полицейски чадър, като това е ми е потвърдено от други служители на МВР, прякорът му е Васил Азиса. Това каза в предването "Офанзива" по Канал 3 лидерът на Национална съпротива Благовест Асенов.

 

"Имената които се въртят са на циганина Сако, който е дилър, Киро Японеца, но всичко идва от високите етажи, такава протекция не може никой да си я направи сам", допълни Асенов.  

"Има и честни полицаи, но тук се толерира престъпността, това полицаите ми го казват, на Женския пазар джебчиите и нелегалните цигари, проститутките са на Лъвов мост, отстрани са наркотиците в такситата, никой не ги закача, нещата са оплетени като свински черва", разквазва пред камерата на Канал 3 Благовест Асенов.  

"Първолета Радославова се свърза с нас, била е подлагана на тормоз и терор от цигани и нелегални мигранти, които са я обирали, били са я, рекетирали са я, пускала е жалби до полицията, но без успех. Хванахме Васил Азиса. Това, че има 8 жалби за него и съм го завел в Районното се премахна. Сега съм обвиняем, защото, когато съм го задържал, съм викал "мръсен мангал", добави Благовест Асенов.

Започва странен ход на делото срещу него. На 12 септември му е наложена мярка "задържане под стража", която изтича на 14 септември.  

"Прокурорът заяви, че съм личност с изградени престъпни навици, като малък набих един негър, защото продаваше наркотици, това е единствената ми регистрация, в досието ми пише, че съм неосъждан", уточнява лидерът на Национална съпротива Благовест Асенов.

Вижте още от потайните разкази, както и версията на потърпевшата Първолета Радославова ВЪВ ВИДЕОТО.  


Четете още:

🔴 Намисли си число от 1 до 12. Зад всяко число се крие КЪСМЕТЧЕ

🔴 Пребитата Габриела всеки ден била подложена на тормоз от свекърва си

🔴 Вътрешноградска магистрала за 55 млн. – един от най-мащабните проекти на Пловдив





Източник:





Коментари

горе