Волен се венча за Деница в столичния храм Св. св. Кирил и Методий (Снимки)



Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се венча за жената на живота си - Деница Гаджева, в столичния храм "Св. св. Кирил и Методий" на пищна церемония, изцяло в православния канон. В храма беше пълно с бивши и настоящи атакисти, сред които Десислав Чуколов, Павел Шопов, Илиян Тодоров, бивш депутат и областен управител на София, народни представители от ВМРО също така. Тук беше и шефът на АГ "Шейново" Румен Велев с главната акушерка.

Министри и политически лидери предпочетоха да не смущават двойката и най-близките й приятели в храма заради суматохата, която биха сътворили с появата си.

Така, премиерът Бойко Борисов, който има покана №1 за сватбата, най-вероятно ще отиде направо в Къщата с часовника, където ще е гощавката и гражданският брак. Едва там ще се подпишат вече като като съпрузи двамата венчани.

Министерските изключения в храма бяха шефът на икономиката Емил Караниколов, който е от квотата на "Атака" в кабинета, и министърката на туризма Николина Ангелкова.

На църковния ритуал присъстваха още и дясната ръка на Сидеров в "Атака" - Светлозар Лазаров, както и зам.-шефът на парламента Явор Нотев.

Прекрасната булка Деница беше с бяла рокля по тялото с гол гръб, замрежен с нежна дантела, и дълъг шлейф, а косата й беше нежно разпиляна над едното рамо. Младоженецът Волен пък в тандем с наследкита Волен-Младши беше спретнат във фрак и с папийонка.

Булката и младоженецът имаха и седем шаферки, предвождани от главния шафер - наследника Волен-младши, който по едно време преди двойката да влезе в храма, грабна още предварително букета на майка си.

Шаферките пък бяха облечени в турскосини рокли, по желание на булката. Сред тях като шаферка се изявяваше и приятелката на Деница, както и депутатка от "Атака", Миглена Александрова.

И на служебната "Шкода" на лидера на "Атака", която докара бъдещото семейство, украсата беше съобразена в двата основни цвята на сватбата - бяло и синьо. Отец Методи венча двойката, а кумове на младоженците бяха бизнесменът Димитър Савов и съпругата му, които са кръстници и на Волен-младши. За националисти това е трети граждански и втори църковен брак. Очаква се Деница Гаджева от утре да се нарича официално Сидерова.

А младоженецът, в прекрасно настроение, обясни защо се е решил на стъпката, безкрайно ведър и търпелив към медиите, обсадили църквата. "Много мислих, но накрая казах, че няма как. Политиците сме така - даваме обещания, спазваме ги", разсмя се Сидеров. Той се зарече да сдобрява някои скарани политици от коалицията по време на сватбеното тържество в ресторанта, като по-досетливите разбраха, че говори за двамата си партньори Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

На излизане от храма Волен и Деница си направиха обща снимка с гостите, а лидерът на "Атака" не се насити да целува булката си под викове "Горчиво".

 


Четете още:

🔴 Нов прочит на любимите ви пълнени чушки с ориз

🔴 Извадете каквато си искате банкнота от джоба, и я разгледайте

🔴 Честити ни турски балистични ракети





Източник: kanal3





Коментари

горе