Благодаря ви, д-р Йорданова  




Преди няколко дни получих силен зъбобол на облечен зъб, свързан с мост. Отидох при зъболекарката си д-р Даниела Йорданова. Направиха ми снимка и се установи, че трябва да се свали мостът и да се извади болният зъб. При самата операция ми прилоша. He мога да опиша вниманието, с което зъболекарката ме огради.

Още чувствам топлите й длани, които ме милваха и поставяха студени компреси. Извика по телефона близките ми, повика помощ да ми измерят кръвното. Уговори се с колега да снеме моста, което той направи с голям зор. Когато напуснах кабинета на колегата й (за съжаление, не ми е дошло наум да взема името му, за да благодаря и на него), д-р Даниела Йорданова ни чакаше с колата си и ни откара вкъщи. Когато исках да й заплатя за стореното и й се извиних за неприятността, която й създадох, тя ми се усмихна мило, прати ми въздушна целувка, седна зад волана и си отиде.

Мисля си, че може би затова съм доживяла тази възраст с тези заболявания, защото са ме обслужвали такива грижовни, отговорни и слънчеви здравни служители.
Сърдечно им благодаря!

Елена Димитрова, Асеновград


Четете още:

🔴 Какво знаем за българското знаме?

🔴 Битката при Черномен

🔴 Филип Киркоров пя с Васил Найденов "Телефонна любов"





Източник: Ретро





Коментари

горе