Кристалните деца – новите учители на човечеството



Ако доскоро се говореше единствено за индигови деца, днес вече духовните учители са категорични, че сегашните деца са следващото ниво в еволюцията – кристалните. Определят ги като мъдри, проницателни, разбиращи, дори твърдят, че уловят ли погледа ви, сами ще усетите хипнотичната им сила и способността им да проникват в душата ви. Вярва се, че се отличават с необикновена чувствителност, че са вглъбени, търпеливи и опрощаващи.

Това, което ги отличава от индиговите, които са смятани за по-меланхолични, е че кристалните имат щастлива, безгрижна и уравновесена природа. Някои ги определят като миротворци, които започнали да се раждат около 1998 г. Други изследователи твърдят, че известен брой такива деца е имало винаги, но сега се раждат много повече, защото са призвани да ускорят човешката еволюция. Наричат ги “учители на човечеството, които ни напътстват в духовния свят”.
На децата “кристали” стандартната медицина може и да постави диагноза аномалия на речевото развитие или аутизъм. Но аутистите са хора, които живеят в свой собствен свят и общуват трудно, а кристалните деца са пълна противоположност – те са бодри, дружелюбни, чувствителни, добри и социално активни. Според някои изследователите причината тези малчугани да проговарят по-късно – на 3-4 години, може да са дори телепатични способности.

Личните истории

Много родители са убедени, че децата им са кристални. Майки разказват как още преди да родят са сънували име за детето си, сякаш самото бебе им е подсказало как трябва да бъде наречено. Тези жени вярват, че децата им са си дошли с името и не са се колебали в избора си. Други твърдят, че в обкръжението на децата им всички хора се чувстват добре и сякаш се отпускат. Трети разказват как малчуганите както невинно си играят, изведнъж ги шокират с дълбокомислени изказвания от типа: „целта на живота не е само да се сдобиваме с вещи, а да обичаме себе си и другите колкото е възможно повече”.

Крясъците и агресивността ги нараняват

Не се учудвайте, че днешните деца са толкова чувствителни към околния свят и към емоциите на другите. Тяхната силна сетивност ги прави изключително раними. Много привързани са към животните. Изключително благородни и благоразумни. Безпогрешно знаят от какво имат нужда, кое е добро и зло за тях. Обичат много водата - за тях тя има пречистваща сила и не пропускат досега с нея. Много обичат да са сред природата, тъй като там възстановяват хармонията си и се зареждат с енергия. Сетивата им работят с изострена чувствителност и затова не обичат силни шумове, изкуствена светлина и тълпите от хора. Крясъците или агресивността ги нараняват и това ги кара да се затварят в себе си, за да се защитят.

Ако възрастните около тях не им осигуряват спокойна и сигурна среда, те се изолират и отказват да контактуват. Именно затова могат да изглеждат апатични и нежелаещи да изразяват чувствата си, но го правят само за да не наранят другия и да му спестят евентуално разочарование. Специалистите съветват родителите да ги възпитават така, както им подсказва сърцето - с много любов и вяра, че детето им е чувствително и интелигентно, но крехко и уязвимо.


Четете още:

🔴 Притча: Злото получава зло

🔴 Шкембе чорбица за мераклии

🔴 Известен български режисьор празнува днес 80-тата си годишнина!





Източник: mila





Коментари

горе