Младеж отмъсти на мобилния си оператор за високата сметка (снимка)



Своеобразен протест срещу мобилен оператор проведе млад разградчанин, на когото се налага да плати сметка към мобилен оператор от 540 лева.

22-годишният Богослов Стоянов бил съкратен от работа и 2 месеца не плащал сметката си за GSM, като по договора с мобилния му оператор, месечните му сметки били по 22 лева.

Когато си намерил работа и на третия месец отишъл в офиса на мобилния оператор, бил неприятно изненадан от сметка на стойност 540 лв, пише Дарик.

Според служителите на телекома в договорите, които клиентите им подписват, се предвижда при първо неплащане на сметка да се спират изходящите повиквания, при второ - входящите, а при трето са начисляват като неустойки всички предвидени плащания по договора. В случая на Богослов Стоянов той имал и закупен телефон, като по тази причина общата сума на сметката му е скочила така драстично, пише TrafficNews.bg.

Младежът плати част от натрупаната сметка с жълти стотинки и изсипа пред служителите на мобилния оператор три торбички, като в едната имаше 589 монети по 1 стотинка, във втората - 588 по 2 стотинки, а в третата - 247 по 5 стотинки.

Преброяването им отне 30 минути, пише Блиц.

Богослов има намерение да продължи да събира стотинки и за останалата част от неплатената си сметка.


Четете още:

🔴 СУ е сред най-добрите в две топ класации

🔴 Окончателно приеха ГПК, засягащ частните бирници

🔴 Германец иска да се отблагодари на лекар от търновската болница





Източник: Petel





Коментари

горе