Деси Радева като съпругите на световните лидери - със синя рокля на вечеря в Париж (Снимки)



В събота вечерта френският президент Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит бяха домакини на тържествена вечеря в музея "Орсе". Гости на тържеството бяха 72-ма световни лидери с половинките си, сред които турският президент Реджеп Таийп Ердоган, придружаван от съпругата си, германският канцлер Ангела Меркел, както и канадският премиер Джъстин Трюдо. По-късно вечерта във вечерята се включи и американският президент Доналд Тръмп. Първоначално беше съобщено, че той няма да присъства. Сред висшите гости бяха и българският президент Румен Радев и съпругата му Десислава.

Радева и този път улови модното течение, залагайки на синя рокля, както направиха и много от съпругите на световните лидери. Десислава съчета дългата рокля с къси къдрави ръкави с черни обувки и чантичка. А президентът бе с черен елегантен костюм и синя вратовръзка, в тон с роклята на съпругата му.

Синият цвят явно е популярен по нашите географски ширини - на него бяха заложили и съпругите на лидерите на съседките ни Македония, Румъния и Турция.

Половинката на македонския президент Георге Иванов - Мая бе избрала тъмносиния нюанс за роклята си с дантелени ръкави. Съпругата на президента на Румъния - Кармен Йоханис пък пристигна с палто в турско синьо. Със сини акценти в тоалета бе и Емине Ердоган -  съпругата на турския президент. 

С рокли в син нюанс бяха също хърватската президентка Колинда Грабар-Китарович, съпругата на Петро Порошенко - Марина, както и домакинята Бриджит Макрон.

Другият популярен цвят сред тоалетите на лидерските съпруги бе червеният. С рокля в този нюанс беше половинката на Алексис Ципрас - Бети, както и тази на чешкия премиер Адрей Бабиш - Моника.

Еманюел и Бриджит Макрон

Тържествата по случай 100-годишнината от края на Първата световна война във френската столица продължават и днес. Лидерите ще участват в церемонията за отбелязване на стогодишнината от примирието от 1918 г., както и в Парижкия форум за мир.

Георге Иванов и Мая

Кармен и Клаус Йоханис

Семейство Ердоган

Хърватската президентка Колинда Грабар-Китарович със съпруга си

Петро и Марина Порошенко

Алексис Ципрас и половинката му Бети

Джъстин Трюдо

Андрей Бабиш със съпругата си Моника

Ангела Меркел


Четете още:

🔴 Румен Радев разговаря с Доналд Тръмп в Париж

🔴 Ричард от "ВИП Брадър" разкри шокиращи тайни за участниците в риалитито!

🔴 Ясновидецът Любомир Алексиев: В България ще се родят хора, които ще спасят света





Източник: 24 часа





Коментари

горе