Напитката от ябълков оцет, която от дебеланка ме направи във фиданка. Цял живот ми се подиграваха, а сега ми се възхищават на тялото



Тази статия е за хора, които са натрупали излишните килограми, благодарение на своята лакомия и мързел. Методът да д-р Джарвис е за тях

Доктор Джарвис е американски лекар от Върмонт.

Починал е през 1966-та година. Голяма част от живота си той е посветил на народната медицина.

Със сигурност сте чували, че ябълковия оцет се ползва за отслабване. Ето за това е необходимо да благодарим на д-р Джарвис. Дълго време той е изследвал и експериментирал с натурален ябълков оцет, за да открие най-удачния начин за ползването на това природно чудо.

Напитката, която е дело на д-р Джарвис се нарича switchel или honegar. Тук е необходимо да добавим, че успешното лечение на разширени вени с помощта на ябълков оцет също е негова заслуга.

Напитката на д-р Джарвис ще помогне на хора, които са натрупали излишните килограми не поради заболяване, и не тъй като са ползвали лекарства, чиито страничен ефект е излишното тегло.

Днес ще ви дадем рецептата на д-р Джарвис. Тази напитка най-накрая ще ви помогне да се отървете от излишните килограми. С нейна помощ ще се нормализира обмяната на веществата и ще подмладите вътрешните органи.

Как се прави напитката от ябълков оцет на д-р Джарвис? Ето точните съставки и рецептата стъпка по стъпка

Необходими съставки

– 1 супена лъжица вода (за предпочитане преварена, филтрирана или бутилирана)
– 2 чаени лъжици натурален ябълков оцет
– 1 супена лъжица мед
– щипка сода за хляб

ПОДГОТОВКА

1. Старателно се разбъркват всички съставки, за да се получи активна газирана напитка.

2. Това е най-нежния начин да използва ябълков оцет, който е подходящ дори за хора с висока киселинност и проблеми със стомаха, тъй като содата неутрализира с оцетната киселина, но е полезно да остане в напитката, като микроелемент.

Водата с ябълков оцет се справя с основния проблем, който тормози всички хора, които са с наднормено тегло. Здрав състав на кръвта, нормална ставка на производството на червени кръвни клетки и циркулацията на добра кръв – това са полезните ефекти от използването на ябълков оцет.

Може да добавите една-две супени лъжици ябълков оцет в литър, литър и половина вода, която да пиете през целия ден.

Всички хора, които са предразположени към затлъстяване имат намалена циркулация на кръв. При такива хора е възможно да се появи анемия, нищо че уж имат вид на здравеняци.

Слабост, виене на свят, потене – всички тези проблеми тормозят собствениците на излишни килограми. Ябълковият оцет ще подобри състоянието на кръвта. Той ускорява и подобрява процеса на храносмилането. Резултатът ще забележите след около 20-на дни.

Дозировка и прием на ябълковия еликсир на доктор Джарвис

Сместа, която се получава от съставките, изброени по-горе, се изсипва в немного голяма чаша вода. Пие се сутрин на гладно. Още веднъж се пие и вечер, преди вечеря. Не бива да се приема повече от 20 дни.

Препоръчително е по време на приема да ограничите консумацията на някои вкусни, но вредни продукти. Особено полезно е да се ядат сурови моркови и ябълки, които може да добавяте в различни салати. Такива промени в диетата, заедно с оцетната терапия ще дават отлични резултати!

Оцетът ще помогне за активна обработка на въглехидратите, които ще бъдат незабавно предадени на кръвните клетки и няма да се отлагат и складират там, където биха могло да се превърнат в мазнини.

Ако преминете към диета с ниско съдържание на въглехидрати, употребата на ябълков оцет ще бъде още по-ефективна! Загубата на тегло ще започне бавно и плавно, но за сметка на това загубеното няма да се върне отново. Опитайте 20-дневната употреба на ябълковия оцет, така както я препоръчва доктор Джарвис. Убедени сме, че ще останете доволни!


Четете още:

🔴 Болното гърло минава с компрес на Петър Димков

🔴 Внукът на бабата затворник не я иска

🔴 Катаджии изловиха Гери Малкоданска зад волана на "Мерцедес", отнеха ѝ шофьорската книжка заради...





Източник: За Жената





Коментари

горе