Тази могъща молитва за здраве може и да ви избави от коварни болести!



Света майко, спаси ни, нас - грешниците!

Прости ни греховете и ни изпрати спасение и силно здраве! Благодарим, че не ни остави и ни даде вяра, надежда, любов! Слава на Тебе, Господи!

Спаси и помогни на семейството ми, изпрати ни здраве, внуци на моите синове, здраве на моите снахи и всички мои роднини и приятели! Изпрати ни мир и радост и ни предпази от изкушенията на греха. Благодаря за всичко, което ми даде и за любовта ти към нас! Не ни оставяй!

За постигането на всички жизнено важни цели е необходимо само едно нещо: ангажираност и отлично здраве, което понякога липсва. За да преодолеят бързо заболяването, мнозина се обръщат към лицата на светиите с искрена молба да помогнат за изцелението и завръщането на жизнеността.

Каква молитва за здравето на болен човек е най-силна и най-ефективна?
Молитвата за здраве е най-голямата сила, следователно човек трябва да я приеме сериозно. Можете да се молите не само за себе си, но и за здравето на близки, приятели и колеги, които са преживели коварно заболяване.

Ако желаем молитвата да има нужния резултат то е необходимо да я кажем пред иконата в храма или у дома. За да възстановят здравето, хората често се молят на Николай Чудотворец, Света Богородица и Свеи Мина.

Най-добрата молитва за болен човек, който помага

Най-популярната молитва за болен човек е призив към Свети Мина, който излекувал хората от много сериозни заболявания. "Благословен Мина, моля те, погледни ме, твоя раб/рабиня (да назовеш името си или името на онова, което ще поискаш - например Мария), грешник, в беда, болест и греховни изкушения. Успокой ме, помогни ми да се отърва от моите болести. Помогни да се отърва от всички злополучни проблеми и врагове.

Помолете Господ да прости всичките ви грехове, падения и беззакония. А после кажете Амин.  

Тогава трябва да сведете глава и да седнете мълчаливо няколко минути пред иконата.


Четете още:

🔴 Мръсната истина за всички зодии

🔴 "Слънчевата" Алекс и нейната майка: Не може някой да слага печат "бракувано" на едно дете

🔴 Сълзите на св. Марина текат в странджанска пещера





Източник: Блиц





Коментари

горе