Майчинството разхубави Десислава до неузнаваемост - вижте я заедно с порасналия Борис:



Десислава напоследък сияе от щастие. 40-годишната фолк-дива се радва на майчинството и вниманието на по-младата си половинка - ММА боеца Благой Найденов. 

Майката на вече едногодишния Борис не спира да хвали пред приятелки мъжа си - той много й помага в грижите за наследника им.

Именно той извежда мъника на разходки в парка, докато Деси през това време спинка сладко. На него го оставя и нощно време, когато има участия в различни краища на България. 

В началото Деси имала намерение да си вземе детегледачка, която да й помага в грижите за малкия. Нейната свекърва обаче се обидила и последвал жесток скандал. Майката на Благой изразила желание тя да се грижи за внучето си, когато родителите са възпрепятствани. 

Десислава и Борис

Изпълнителката на "Мъжете всичко искат" няма притеснения да споделя снимки на сина си, който от малък обича да позира и да се усмихва на обектива. 

В края на декември Деси и Благо отпразнували пумно първия рожден ден на Борис . Певицата поканила най-близките си приятели и всички колежки с деца. Рождения ден на мъника бил помрачен от гаджето на Джина Стоева, който видимо пиян сзапочнал да се заяжда с гостите. Хванал на мушка Галена, която побързала да си тръгне, надушвайки накъде отиват нещата. 

сина на Десислава

Не такъв късмет имал Джордан, който бил подложен на обидни квалификации и накрая приятелят на Джина счупил чаша в главата му. Първоначлано певецът обмислял да съди побойника, но бързо се отказал предвид тромавата ни съдевна система.

Носят се слухове, че след тази постъпка Джина се разделила с бащата на дъщеря си Ивая и многократно звъняла на колегите си с извинение. Деси обаче се зарекла, че повече няма да празнува рождения ден на сина си по този начин. Докато е малък ще кани единствено майки с деца и ще се лиши от присъствието на техните половинки.


Четете още:

🔴 Любовният хороскоп за уикенда- Ако сте от водните знаци РАК РИБИ СКОРПИОН: наяве излизат тайни и табута

🔴 Цветанов поискал проверка на "Артекс" четири дни преди да си напазарува евтиния имот

🔴 20 невероятни идеи за красиви пердета у дома!





Източник: За Жената





Коментари

горе