Нора Недкова - снаха на президента?



За много от безбройните ни силиконови миски и самозвани моделки се говори, че предлагат платени ласки на заможни господа. Сред най-амбициозните старлетки е риалити позорът Нора Недкова, която набързо овърша де що има чичко-паричко от Христо Сираков, до Слави Трифонов. Напоследък блондинката обаче си е поставила по-перспективна цел - да влезе в президентското семейство, научи Lupa.bg.





Билетът й за хайлайфа се казва Страхил Свиленски - доведеният син на държавния глава Румен Радев от първия брак на половинката му Десислава. 24-годишният младеж се прибра в родината от САЩ точно в навечерието на избухването на пандемията от COVID-19 и вече трети месец е обект на постоянни атаки от страна на Норчето.

Наш източник твърди, че изкусителката се е сдобила с телефона на Страхил, който е бивш волейболист от Левски, от негови съотборници. Последвала отначало формална размяна на любезности, след което Недкова започнала да залива Свиленски с голи фотоси и сексуални предложения.





Страхил (с №9) бил предаден в ръцете на Нора от съотборник в Левски

"Момчето се чуди какво да прави - дали да си сменя телефона, или да бяга обратно в Америка", усмихват се приятели на дългуча. - "Дори да иска да има нещо общо с Нора, не би посмял дори да я докосне, защото майка му направо ще го изсели в Северна Корея. Деси много държи на семейния имидж и единствената жена, с която му позволява да бъде виждам публично, е баба му Желязка."





Норчето обаче нямала никакво намерение да се отказва, тъй като напоследък страдала от липса на интимни ангажименти. Наскоро тя се замеси в шумен скандал, след като силиконката от Перник Аниела Милушева извади на бял свят скандален чат с Недкова. В него блондинката се допитва до дружката си как се прави секс с китаец, а в замяна сумата е 300 лева. След това Норчето обяви, че телефонът й е откраднат и от него се разпространяват фалшиви чатове. „Това не съм аз“, твърдеше Нора и сподели, че Аниела умишлено е подронила имиджа й, тъй като воюват за мъж.


Четете още:

🔴 След последния си разговор с Горбачов Живков излиза гневен и казва само 2 думи: Към самолета!

🔴 Търновски бръснар подстригва яхнал мотор на задна гума ВИДЕО

🔴 Ето закуската, на която Зара от "Биг Брадър" дължи плоското си и стегнато коремче (Рецепта + снимки):





Източник: lupa





Коментари

горе