BG топ футболистка в САЩ каза "да" на US бизнесмен



Тя е най-известната футболистка в България и от години бележи гол след гол по терените на Америка. Евдокия Попадинова печели през последните четири години приза за най-добра българска футболистка. Тези дни обаче тя е далеч от емоциите на игрището и футбола, защото е в плен на други емоции – тези на любовта. Евдокия е на върха на щастието, дошло с предложението за брак от страна на любимия й, поискал ръката на брюнетката преди няколко дни.





Американският бизнесмен Кайл Бари, с когото Евдокия има връзка от близо 2 г., зададе големия въпрос в стила на влюбените мъже в холивудските продукции.

Той падна на едно коляно

върху финия бял пясък на плаж в щата Флорида, държейки пръстен, а романтичният му жест бе съпроводен от звука на разбиващите се в лазурния бряг вълни на Атлантическия океан.





Специалният миг, случил се след дипломирането на Попадинова в университета в град Лима, е запечатан в поредица от снимки, които тя сподели със своите почитатели в личния си Инстаграм акаунт. На тях ясно личи огромното вълнение, обзело и двамата, както и силната любов, която изпитват един към друг.

„Казах „Да“, гласи публикацията на нападателката, обявявайки годежа си в социалната мрежа.





Кайл, който е роден в Ню Йорк, но предпочита спокойствието, царящо във Форт Майърс, далеч от космополитния град, също сподели изображенията, само че в своя Фейсбук профил.

„Моето винаги и завинаги! С нетърпение очаквам пътешествията ни по целия свят, множеството предстоящи ни приключения и целия ни съвместен живот“, написа той.

И сякаш с цел да сбъднат думите му, двамата веднага стегнаха багажа си и се отправиха към Европа, където се местят за постоянно. Това стана ясно от пост на Евдокия, придружен с кадри от летището.

„Време е да отворя

нова глава в историята си

Годеж, професионален договор и живот в Дания“, пише тя.

Бъдещите младоженци се запознават, докато Еви е студентка във висшето учебно заведение. В края на миналата година двамата посетиха България, където прекараха коледно-новогодишните празници, пише dir.bg. Освен в родното селище на футболистката – Хаджидимово, те отскочиха и до столицата.





Въпреки безкрайните ангажименти покрай работата си, Кайл винаги намира време да присъства на мачовете на своята половинка, за да я окуражава с присъствието си в трибуната. Попадинова признава, че откакто са заедно, не е имало спортна среща, която той да е пропуснал, независимо от натоварения му график.

Макар и да се мести в Дания, преди време Еви призна, че обича много Америка и футболът много й е помогнал за това. Евдокия коментира пренебрежителното отношение към женския футбол в Родината и обясни, че не я е яд за това, защото то е проблем на тези, които не са информирани за този спорт.

„Надявам се хората да не ми се обидят, но

затова обичам толкова Америка

Там съм чужденка, приемат ме с отворени обятия и се радват на успехите ми. Американците имат най-добрите атлети в почти всеки един спорт. Не разбирам защо в България на женския футбол трябва да се гледа с насмешка. По-скоро трябва да се чудим как да го популяризираме, за да се запалят повече момичета, които един ден могат да прославят нашата страна“, каза тогава Евдокия.

Големите успехи на българката в Америка се изразяват в 14 гола в 19 мача. И 7 асистенции.





„Това е доста трудно, имайки предвид, че повечето мачове побеждавахме с по 1-2 вкарани гола. Който си мисли, че е лесно да се вкарва всеки мач, много се е объркал. Постоянството изисква усилена работа. Силното ми оръжие като цяло е моята бързина. Почти никога

не се задоволявам с направеното

Напротив, старая се да постигам все повече и повече“, сподели преди време българката.

Тя разказва, че след първите й 5 мача всички останали отбори я познавали вече доста добре. „Слагаха повече защитнички около мен. Съперничките ме ритаха и бутаха с цел да ме ядосат и да ми изкарат картон, надявайки се това да ми повлияе и да не отбележа гол. За мое щастие все пак продължих да вкарвам почти във всеки мач“, разказа Евдокия тогава.

Сега предстои да разберем какви ще са поредните й успехи, окрилена и от личното си щастие.



Четете още:

🔴 Света Петка върши други чудеса в своя параклис – лекува и помага

🔴 Проф.Мермерски: 1 лъжица във водата сутрин чисти кръвоносните съдове като метла

🔴 7-те чудотворни цветя на Богородица – засади ги в дома си и ще привлечеш щастието и късмета





Източник: BG-VOICE





Коментари

горе