Протестите замират, заговори се за партия на Отровното трио



Антиправителственият протест, който се провежда вече 73 дни в София, съвсем замря. Вече седмица не могат да се съберат дори 100-ина души. Организаторите от „Отровното трио” излизат всяка вечер около 20:30 часа, издекламират речите си, прожектират филмчета на фасадата на парламента и за около час всичко приключва. Тази вечер дори приключиха по-рано, а финалът бе с хвърляне на яйца по сградата на НС.





В последните дни ги няма и живите включвания по водещите национални телевизии, камерите обаче са там, снимат отблизо, за да създават илюзията, че протестът е многоброен.

Не се виждат представителите на „Демократична България”, както и на ГД „Боец”. Там са само майките от „Системата ни убива" и неколцина слабо известни политици.





„Нали беше протест на младите??? Къде са те? Виждам само пенсионери на манифестация”, коментират граждани, които бяха на демонстрацията тази вечер.





Големият въпрос, който все още не намира отговор, е дали т.нар.”Отровно трио” ще прави партия. Днес Арман Бабикян пред Дарик радио призна, че 70 % от хората, които присъствали на техните събирания, ги призовавали да направят партия и да участват в изборите, но имало и други, които им казали, че не било редно да правят партия, защото щяло да излезе, че организират протестите, за да влязат в политиката.


Четете още:

🔴 Ето кои са претендентките за титлата „Мис България – Пловдив” 2020

🔴 От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия

🔴 Красивата ездачка Наташа доведе National Geographic в Карловския Балкан СНИМКИ





Източник: flagman





Коментари

горе