Завършено леке изкара акъла на шофьорка на такси в Пловдив





Завършено леке изкара акъла на шофьорка на такси. Малко преди полунощ на 16 септември при изпълнение на таксиметров курс 42-годишна пловдивчанка качила млад мъж, който трябвало да закара до село Труд. Клиентът извадил нож, опирайки го в гърлото на шофьорката и откраднал оборота от 100 лева.





Мъжът взел мобилния телефон на жената, за да няма връзка, слязъл от автомобила и се оттеглил в неизвестна посока. След съвместни действия на служители на РУ Труд и отдел "Криминална полиция" при ОДМВР Пловдив е установена самоличността на извършителя - криминално проявен 20-годишен, родом от с. Кирчево, обл. Ловеч.





Обявявайки за общодържавно издирване извършителя на грабежа, служителите на реда установили, че лицето се издирва от още няколко районни управления. Два дни по- късно униформени от Четвърто РУ задържали извършителя.





Срещу младия мъж има заведени 10 заявителски материали за кражби и един за грабеж. Към момента на деянието е изтърпявал наказание "пробация" за извършена кражба. Мъжът е задържан за срок от 72 часа с постановление на прокурор.


Четете още:

🔴 Мъдрите завети на баба: 4 неща, които не трябва да изхвърляте от дома си, за да не си навлечете беди и лош късмет!

🔴 "Сън" разкри тайното оръжие на Локо - психоложките Лили и Кети

🔴 Известен лекар почина с СОVID в "Пирогов"





Източник: plovdiv24





Коментари

горе