Синът на Ваня Костова: Нима ще ме оставиш, мамо?





Вчера, точно на един от най-светлите празници от народния календар, Гергьовден, научихме много, много тъжна новина. От този свят си отиде дамата с най-красивия и нежен глас на българската сцена - Ваня Костова.






Все още не е известна причината за внезапната смърт на певицата, която издъхна едва на 64 г. Вероятно тъжното събитие се е случило в следобедните часове на деня, тъй като информацията бе разпространена преди малко повече от 12 часа в медиите.






Не е тайна, че най-близкият човек, който беше до Ваня Костова до последния ѝ миг, е синът ѝ Боян Михайлов. Двамата живееха под един покрив години наред след раздялата му със Стефания Цветкова.





Боян, който следва стъпките на майка си по пътя на музиката, изглежда е в шок от внезапната ѝ смърт, тъй като от ранните часове на днешния ден споделя неини песни и снимки в социалните мрежи, но най-докосващата публикация е отпреди само няколко часа и гласи единствено: "Нима, ще ме оставиш, мамо?!".

Винаги усмихната и винаги готова да раздава таланта си и обичта към почитателите си безрезервно - така ще запомним Ваня Костова.


Четете още:

🔴 Проф. Кантарджиев с шокираща новина

🔴 Промени в bTV, Хекимян гори

🔴 Дори на Емо Чолаков му стана жал и последният шамар за Дани бе с една ръка! Зрителка: Горкото момиче, този е пън!





Източник: plovdiv24





Коментари

горе