Дете на година е в кома след съмнения за нанесен жесток побой



Дете на година и девет месеца е в кома след съмнения за нанесен жесток побой от жената, която го е осиновила. То е настанено в университетската болница "Св. Георги" в Пловдив с опасност за живота.

41-годишната осиновителка от квартал "Столипиново" е задържана, потвърдиха от полицията. По случая има образувано и досъдебно производство.





Първоначално момиченцето е прието в интензивното отделение в безсъзнание, майката обяснила, че е паднало от леглото. При прегледа обаче са установени множество тежки травми, които не са от падане. Детето е осиновено преди една година.





"Разговаряно е днес със съседи, с хората, които са ѝ били препоръчители за осиновяването, абсолютно никой не споделя, че е имало някакви нередности. Всички казват, че детето се е отглеждало много добре.





Не сме получавали сигнали, нито в полицията са получавани сигнали за недобра грижа към детето и това шокира не само нас, а и всички съседи, които познават въпросната госпожа", заяви за БНТ Надя Танева – директор на Дирекция "Социално подпомагане" - Пловдив.


Четете още:

🔴 Азис влиза в политиката

🔴 Клиентка: Повече не стъпвам тук! Похарчих 163 лева, а накрая и 10 за паркинг!

🔴 Инфаркт уби най-богатия старозагорец





Източник: plovdiv24





Коментари

горе