Астрологията разкри: Най-умните деца се раждат през месец...



Астрологията твърди, че зодията оказва голямо влияние върху характера и бъдещето на един човек и има все повече доказателства в полза на тези твърдения

Астролози и учени смятат, че най-умните и успешни деца се раждат в един от месеците в годината. Техните изчисления са на базата на много проучвания. Дали това е съвпадение или пък такава е подредбата на звездите, преценете сами.





Учени са провели изследвания. Данните за способностите на децата се основават на резултатите от овладяването на образователната програма от страна на учениците. 
Експертите, които са се занимава с проучването са от Торонто, Флорида и Илинойс.





Те са тествали над 1 милион души. Възрастта на децата, взели участие в експеримента е от 6 до 15 години, а способностите им се изучават независимо от възрастта. 

Резултатите категорично показват, че най-интелигентните деца са родени през септември. Средната оценка на родените именно през този месец е била много по-висока от средната оценка на родените през всички останали месеци.





Важно е да се отбележи, че разликата между тях и останалите в пъти по-голяма, тъй че няма никакво място за съмнение, смятат експертите. 

Учените обаче не твърдят, че причината най-умните деца да се раждат през септември е именно разположението на звездите и зодиакалния им знак.





Според тях всичко идва от възрастта. Децата, родени през септември понякога са с цяла година по-гoлеми от връстниците си.


Четете още:

🔴 Андреа е неузнаваема, какво тяло! / СНИМКИ

🔴 Кобрата взе диплома за политолог / СНИМКИ

🔴 Аръков си плаща с лихвите: Мария Илиева фучи от гняв, скандалът е голям





Източник: Марица





Коментари

горе