Изгря ли слънце и на неговата улица? Слух събра Боби Лазаров с красива журналистка, но...



Чаровният синоптик Боби Лазаров нямал специални отношения с Гита Манолова, едно от лицата на телевизията на БСП, пише "България Днес". Двамата били само колеги, но нищо повече, споделиха хора от обкръжението им. От няколко дни мълвата твърди, че телевизионерът е влюбен в младата си и красива колежка Гита, а тя пък зарязала предишния си приятел, който изгледал детето й. 





Красавицата работи в няколко кабеларки, като за капак от близо две години кацна в партийната телевизия на БСП. Манолова е яростна привърженичка на Корнелия Нинова и доверена репортерка на важни събития за партията, като събора в Бузлуджа.





И Лазаров от 17-годишен започва да се занимава с журналистика, като близо 10 години е радиоводещ и музикален мениджър в радио Витоша и радио Експрес. През 2002 г. става част от екипа на Би Ти Ви, където работи като репортер, сценарист и водещ.





През 2019 г. е и синоптик, след като Христина Балинска напусна. Покрай работата си среща и бившата си половинка Ива Колева, но връзката им продължава само година.


Четете още:

🔴 Виктория разкри: Вече знаем кой спечели Ергенът 2

🔴 Задържаните укpaинци: Бяхме като в Гестапо, биеха ни / ВИДЕО

🔴 Цитиридис се простил с годеница заради приятел





Източник: Марица





Коментари

горе