Чуден кадър! Антония Петрова гони по килограми мъжа си / СНИМКА



Някогашната миска Антония Петрова шокира мнозина с вида си като се появи, видимо качила едно десетина и отгоре килограми. Тоца, както я наричат всички, се е добре се е охранила, въпреки че след раждането на второто си дете, си бе запазила до голяма степен фигурата.





Потребители предполагат, че тлъстинките по нея се дължат на добрите кулинарни умения на мъжа й - Ивайло Батинков, който отдавна също се подвизава с добре отгледано коремче. А и Тоца постоянно снима и показва масите, на които двамата със съпруга й се хранят прилично и нищо чудно кефът да си е дал отражението.





Фотосите на Антония Петрова ясно показват, че тя се е "подобрила" почти навсякъде. Промяната е очевадна за лицето й, което е станало бузесто и месесто, нищо общо с фините й черти преди. В раменете и над кръста положението е като при плувкините, а дори тънките й крака сега са месести и с дебелички коленца.





Коментарите в нета са разнородни като повечето се смеят, че "съвършената кралица" се е ояла, но има и такива, които я харесват повече така. "Крайно време е да спре да се прави на перфектната и да се покаже като нормална и обикновена жена, каквато е. Харесва им да си хапват на хората, хапват си, какво толкова", смеят се в мрежата.


Четете още:

🔴 Андреа Банда Банда не може да запомни имената на футболисти, дращи пищови по ръката си преди ефир / СНИМКИ

🔴 Иван и Андрей показаха как се прави "мъжка салата" / РЕЦЕПТА

🔴 Ето къде е българският Одрин - буркан с телешко месо е 12 лева, кило домашно краве сирене е 10 лева!





Източник: plovdiv24





Коментари

горе