Ревност тресе младото лъвче! Глория го смени с друг в Доминикана / СНИМКИ



Ревност тресе младото гадже на Глория. Примата на попфолка си падна по друг по време на почивката си в Доминикана. За щастие на Добри обаче новият приятел на атрактивната певица не може да му бъде конкуренция в пълния смисъл на думата, защото е... маймуна.





Любовта си към него изпълнителката увековечи на снимка, която публикува в Инстаграм.

Колко сте сладки! Много мъже ще завидят на този щастливец, написаха почитатели на Глория в социалната мрежа.





 

Върна й го тъпкано: Съблеченият Добри хвърли Глория в тъч

След като разсъблечената по бански Глория обра точките в социалните мрежи преди дни, ето че днес любимият мъж й върна жеста. Поп фолк звездата е в компанията на дъщеря си Симона Загорова в жежка Доминикана, а сега става ясно, че и гаджето е с тях. Добромир Добрев, който е с почти 20 години по-млад от Глория, определено има какво да покаже.





Освен че се похвали с пътуването си до Пунта Кана, левентът се съблече почти изцяло в морето. Гледката очевидно е развълнувала известната певица, защото самата Глория публикува в отговор целувка.





Връзката между двамата започна публично, след което изпълнителката рязко промени курса и заличи всяка следа от Добри в профила си. Постепенно певицата събира смелост да хвали публично любовника си и да не се бои от хорските приказки и клюки. Да живее любовта!






Четете още:

🔴 Венелин Петков пое по нов път след раздялата, мести се във... / СНИМКА

🔴 Семейство с 4 деца се изнася от България: Да развиваш идеи и каузи тук е престъпление

🔴 Ето ги внуците близнаци на Първанов / СНИМКА





Източник: Марица





Коментари

горе