Ето защо жените над 40 са невероятни! Всяка дама трябва да го прочете!



Ето защо жените над 40 са невероятни!

Статия- откровение за това, защо тези жени при всеки случай ще бъдат най-желани.

„Жената след 40 е толкоз самостоятелна и самодостатъчна, че сама може да решава на колко е години и къде ѝ е талията”
София Лорен


През дългия си живот журналистът Анди Руни, освен че прави репортажи от нацистките лагери и отразява новини, разсъждава и за естествените човешки проблеми. Една от най-добрите му статии е опитът да изясни, защо в последно време все повече се ценят по-възрастните жени.

С възрастта аз все повече ценя жените над 40.

Причините са много.

Например, 40-годишната жена никога няма да те събуди посред нощ с въпроса „За какво мислиш?”. На нея въобще не ѝ пука за какво мислиш. Ако на 40-годишната жена не ѝ се гледа с теб спорт по телевизията, тя няма да седне и да мрънка. Тя ще стане и ще се занимава с нещо, което ѝ допада – обкновено далеч по-интересно. 40-годишната жена познава себе си достатъчно добре, за да е уверена в това, коя е всъщност, какво иска и от кого. Доста малко жени на тази възраст се интересуват от твоето мнение за тях или за това което правят.

40-годишните жени имат силно чувство за достойнство. Те няма да ви спретнат скандал в операта или в ресторанта. Разбира се, ако сте си го заслужили, те спокойно ще насочат оръжие срещу вас, ако преценят, че могат да се измъкнат сухи след това.

По-възрастните жени са щедри на похвали, често даже незаслужени. Те знаят как се усеща неблагодарността.

40-годишните жени са достатъчно уверени в себе си, за да те запознаят с приятелките си. По-младите жени може да избягват даже и най-близките си приятелки, тъй като нямат доверие на партньора си. На по-възрастните жени изобщо не им дреме дали смяташ приятелките им за привлекателни. Те знаят, че приятелките никога няма да ги предадат.

40-годишните жени имат убийствена интуиция. Не е нужно нищо да им признаваш – те и така знаят всичко за теб.

Яркочервеното червило стои прекрасно на устните им, което не може да се каже за по-младите. Ако се научиш да игнорираш няколко бръчици тук и там, ще откриеш, че жените над 40 са далеч по-секси от младите.

40-годишните жени са откровени и честни. Те ще ти кажат в очите, ако си животно или ако се държиш като такова. Никога няма да ти се наложи да гадаеш какво им е мнението за теб.

Така че, да, има доста причини да се възхищавате на жените над 40. За съжаление, не можем да кажем същото за мъжете. На всяка зашеметяваща, умна, поддържана 40-годишна жена се пада едно плешиво, закръглено изкопаемо с жълтеникави панталони, което се прави на пълен идиот с 20-годишна сервитьорка.

Дами, поднасям ви извиненията си.

А за всички мъже, които обичат да казват „Защо да купувам цяла крава само заради млякото”, имам новина: днес 80% от жените не искат да се омъжват. Защо? Тъй като разбират, че няма смисъл да купуват цяло прасе заради един кренвирш.

По материали от: adme


Четете още:

🔴 Вдигат двойно заплатите на зам.-министри и началници на кабинети

🔴 ОСМАНЛИ ТВ показа границите на НОВАТА ИМПЕРИЯ Турция! Там са Пловдив, Стара Загора, Бургас, Хасково... да изреждаме ли още? (СНИМКИ)

🔴 Работодатели: Повишаването на минималната заплата е вредно





Източник: За Жената





Коментари

горе