Коя зодия ще срещне любовта през 2018-та



Овен
Стар приятел – ново гадже

В годината на Жълтото куче новата любов ще се окаже стар познайник. Дългогодишни приятелски отношения може да прераснат в романтични. Препоръчително е да сдържате дивия темперамент и да приказвате и действате по-малко, а да мислите малко повечко. Само така нещата може да ви потръгнат и до декември 2018 г. да се замислите дали да не се обвържете сериозно. Овните, които вече имат партньори, може да стигнат до разрив. Запомнете, че ако ви се стори, че човекът до вас се държи инфантилно и хладно, може би има причина – потърсете я в себе си.

Телец
Напразно се пилях насам-натам

През 2018-а Телецът ще се къпе в любов. Ще ви се струва, че всички около вас са пощръклели – ще ви ухажват дори хора, от които въобще не сте го очаквали. Но ако търсите другар в живота, трябва по-често да излизате. Не отказвайте покани за купони, светски и културни събития – там ще се запознаете с бъдещата си половинка. Важното е да не пилеете благосклонността си насам-натам, защото ще пропуснете истинската любов. В средата на годината се очертава служебен роман. Ако сте обвързани, внимавайте, защото Кучето не толерира изневярата.

Близнаци
Притоплят стара страст

Чакат ви хубави емоции и ярки впечатления, но не от всяка романтична връзка ще излезе нещо сериозно. Ако се изкушите да притоплите стара любов, това няма да доведе до нищо повече от няколко приятни мига и после цяла вечност огорчение. Ще имате и съдбовна среща, съпроводена с бурен роман и дори брак – става дума за Близнаците, които все още не са намерили второто си „аз“. Трябва само да бъдете реалисти и да не забравяте, че всеки човек си има кусури. Обвързаните Близнаци ще трябва да се справят без участието на приятели и роднини със семейните си проблеми.

Рак
Смъкнете малко летвата

Вие, Раците, сте свикнали да жалеете по нещастната си съдба. Не ви върви в любовта по една причина – че очаквате да срещнете идеалния партньор, а такива чисто и просто не съществуват. Жълтото куче ще ви помогне да срещнете своите принц или принцеса, но и вие се опитайте да свалите малко летвата и да си спомните, че няма съвършени хора. Семейните и обвързаните представители на този знак ще изкарат приятна година на разбирателство и хубави изненади. моментът е подходящ да започнете общ бизнес с партньора. Не говорете за това, преди да сте го осъществили.

Лъв
Без забежки в годината на Кучето

Годината на Жълтото куче може да поднесе неприятни изненади на флиртуващия Лъв. Любовник, когото не познавате достатъчно добре, може да ви предаде. Ако сте самотен и си търсите партньор, имате шанс да го откриете. Но трябва да се държите по-сериозно. Спрете да хойкате и си пазете енергията за точния човек. Улисани в задявките, може и да пропуснете да го забележите. Ако имате половинка, пазете я/го. Отделяйте им повече време, ухажвайте ги и не се оглеждайте встрани. Ако изневерите, това ще се разбере и после никога няма да успеете да си върнете доверието на партньора.

Дева
Не каква да е, а с главно „Л”

Жълтото куче е решило да подари на всяка Дева това, което си търси. Затова един ще получи банален служебен роман, друг – Любовта с главно „Л”, а тези, чиито сърца са обвързани, ще се радват на 12 месеца домашен уют почти без скандали. През пролетта 2018-а е подготвила за самотните незабравима среща, която може да преобърне представите им за любовта и брака. А дотогава някои от вас определено имат нужда от освежаване на външния вид. Може би отдавна не сте си купували нещо хубаво – дрежа, обувки, часовник. Тръгнете на йога или плуване.

Везни
Не си и помисляйте за изневяра

Везните ще бъдат щастливи, когато проумеят едно – съдбовна среща не се планира, тя се случва. И ако ви се случи през 2018 г, гледайте да не пропилеете този шанс със своята вятърничавост. Слушайте какво ви диктува сърцето и спрете да се опитвате да анализирате. От много мислене ще се озовете в ситуация, от която ще ви остане горчив вкус. Колкото до обвързаните Везни, финансовото благополучие, което ги очаква в годината на Жълтото куче, ще е предпоставка за семеен мир и сговор. Не си и помисляйте да изневерявате – това ще доведе директно до развод.

Скорпион
Незабравима романтична среща

За вървене, ще ви върви в любовта. Но за пореден път ще успеете всичко да съсипете с ужасния си нрав. През 2018-а следва да укротите ревността си, да намалите колкото е възможно опитите да командорите и да станете по-меки и по-учтиви с партньора. Ако не се научите да се владеете, не може да става дума за никаква сериозна връзка. И спрете да дълбаете в миналото и да се терзаете излишно, защото това пречи на щастието ви. През 2018 г. ще имате незабравима романтична среща, която за родените през ноември може да премине в много сериозна връзка.

Стрелец
Лятно влюбване, тъжна есен

Прилив на сили, енергия и свежи чувства ще донесе Жълтото куче за Стрелеца. Това се отнася и до любовния ви живот. Налага се да преосмислите с кого искате да продължите отношенията си и на кого се налага да покажете вратата. Има опасност от възобновяване на предишна връзка. През лятото мнозина от вас ще се влюбят. Есента ще се окаже тъжен сезон и за мнозина ще настъпи време на разлъка и дори развод, особено ако сте кривнали от пътя. Кучето не обича изневерите. Мъжете Стрелци трябва да озаптят ужасната си ревност, ако не искат да се разделят с партньорката.

Козирог
Най-сетне щастлив

През 2018 г. Козирогът може да си татуира на челото: „Най-сетне щастлив и влюбен“. Всъщност, не – няма нужда! То без друго ще му бъде е изписано на лицето. Ще срещнете човека, за когото сте мечтали. Първият ви порив ще е да му предложите съжителство или брак. Съветът на Жълтото куче е да проучите подробно новата си любов, тъй като има опасност да се окаже неприятна личност. В началото на годината е добре да се погрижите за здравето и за външния си вид – физическа форма, дрехи, прическа. Обвързаните Козирози ще имат спокоен и щастлив период.

Водолей
Като в мексикански сериал

Водолеите може и да не гледате мексикански сериали, но е хубаво да видите един-два епизода, за да разберете каква страстна и чудовищно разрушителна любов ви очаква през 2018 г. Ще бъде като гръмотевица, която ви удря по челото още при първата среща. Ще закопнеете за обвързване. Тъкмо това не бива да правите в годината на Жълтото куче, тъй като има опасност да сбъркате. Семейните Водолеи ще трябва да се постараят повече да разнообразят съпружеските отношения. Спрете да спорите за глупости и фокусирайте енергията си в по-приятни цели – пътувания, концерти, нов дом, дете.

Риби
Море от любов

Море от любов очаква Рибите през 2018 г. Ще имате и романтични разходки, и съкровени признания, и мигове на лунна светлина. Само не бързайте с решенията, за да не се окаже че сте заживели с човек, когото точно след година няма да можете да понасяте. Много от обвързаните Риби ще се окажат на ръба на развода, при това по най-банални причини – скандал заради тъщата/свекървата, недостиг на пари, разправии по темата: „Кой върши всичко в тази къща?“ и т.н. Ако искате да спасите връзката си, трябва спешно да откриете нещо, което ви сплотява – общ враг, общ бизнес, хоби или дете.


Четете още:

🔴 До българите в чужбина: като не учите децата си на родният им български език вие не им помагате!

🔴 Как Снегурочка и Дядо Мраз станаха Снежанка и Дядо Коледа

🔴 НЛО-то Велко Кънев: Максималист. Обичлив. Чувствителен





Източник: Труд





Коментари

горе