Онкоболна с конкретни въпроси към лекуваните от рак в чужбина Фандъкова, Рашидов, Масларова и Манолова! Настояваме за отговори! А вие?




Столичанка, болна от рак, пита поименно депутати, омбудсмана и кмета на София, за които е публично известно, че имат онкологични заболявания.

Въпросите са повече от логични и всеки, претендиращ, че е във властта, за да служи на хората, а не само заради личните си облаги, би трябвало да има задължението или поне човешкото достойнство да отговори.



Припомняме, че тази седмица на депутатите от ГЕРБ и от Воля, избрани от българския народ, за да му служат и защитават интересите на всеки един от нас, им се досвидяха 30 млн. лв. за експериментални лекарства, които могат да спасят човешки животи. В същото време правителството раздаде 750 млн. лв. за пътища.

Опозицията в Парламента заяви категорично, че средствата се разпределят така, защото от пътищата може да се краде.

Президентът Румен Радев предупреди, че управляващите са на път да загубят човешкия си облик, отнемайки на болните последното – надеждата.

А, Вие, смятате ли, че изброените ни дължат отговорите? А, тези, които решиха, че няма да дадат шанс на стотици хиляди българи да останат по-дълго живи?


Четете още:

🔴 Предсказания за Бъдни вечер

🔴 Мая Манолова готова да атакува в Конституционния съд мораториума за лекарствата

🔴 Български мим превзе Париж





Източник: onovini





Коментари

горе