Само който не е опитал, не е успял! Минус 6 кг за 8 дни – може, с водната диета! Ям всичко, има само 1 правило





Много диетолози са съгласни, че можете да отслабнете, просто като правилно пиете вода.
Този начин да се отървете от излишните килограми няма нищо общо с изтощителния глад. Изглежда ви невъзможно? Тогава проверете сами!

Още повече, че можете да ядете както обикновено, без да се лишавате от нищо. Всичко, което е необходимо, е да се придържат към следните правила за пиенето на вода. Принципи на водната диета: Преди всяко хранене трябва да се пие вода. Ако това е малка закуска, след това изпийте 1 чаша, ако е претъпкана маса – 2-3 чаши. Точно 2 часа след хранене изпийте същото количество вода, както преди ядене. По време на водната диета могат да се консумират всички обичайни ястия, дори и малко алкохол, при условие, че всеки 100 грама на напитката ще бъдат компенсирани от 200 гр. вода. Водата трябва да е чиста, без газирана. Можете да добавите резен лимон или няколко капки сок.

Количеството течности (без да се включват сок, чай, супи) трябва да бъде най-малко 2 литра на ден. Но не повече! 5-6 литра вода могат да доведат до нарушаване на отделителната система. Пиенето на течност по време на хранене е нежелателно. За по-бързо намаляване на теглото, заменете един дневен прием на храна с вода. 2616 Защо да използвате водната диета? Намаляването усещането за глад се дължи на факта, че водата запълва стомаха.

Ситостта по време на хранене идва по-бързо, като ви позволява да не преяждате. Водата ускорява метаболизма, премахва токсините и отпадъците. Навикът постоянно да се пие вода в най-чистата ѝ форма ще доведе до намаляване на желанието да се пият по-калорични напитки. Противопоказания за водната диета: сърдечно-съдови заболявания; болести на отделителната система; колебания в кръвното налягане. Водната диета – ефективен начин за отслабване за мързеливци. Комбинацията от подходящ воден режим и умерена физическа активност е истински метод-експрес да се отървем от излишните килограми. Опитайте, няма да ви навреди! А после споделете и с другите!

Още повече, че можете да ядете както обикновено, без да се лишавате от нищо. Всичко, което е необходимо, е да се придържат към следните правила за пиенето на вода.


Четете още:

🔴 Трите вредни навика на работещия човек, които ни пречат да спим

🔴 Илиана Раева: Засрамете се и спрете! Питахте ли за Стоичков?! Оставате ни и свършете нещо полезно за хората

🔴 Строго забранено е да ядете тези 7 храни на празен стомах, ако искате да отслабнете!





Източник: girl





Коментари

горе