Изплува зловеща връзка между убиеца на Пелов, ченгета и сина на Мила Универсалната!



Дълго пазена в тайна зловеща връзка за скрити отношения между загиналия след престрелката със затворника Пелов - Марио Панчев, ченгета, магистрати и сина на изправената пред съда за мокри поръчки Мила Георгиева-Универсалната, излиза на бял свят, благодарение на БЛИЦ.

Медията ни узна, че Панчев е имал богат опит с посредничество за освобождаване на престъпници, които са били задържани по текущи разследвания. В подкрепа на този факт говори и откритата прелюбопитна информация в един от мобилните телефони, които е използвал.

Става ясно, че отишлият в Отвъдното от куршумите на Пелов, мъж съвсем не е безобиден. Панчев е имал богат арсенал от контакти с полицаи, техни роднини в правоохранителната система и бандити.
 

Според криминалисти дни преди да бъде надупчен от куршуми, Марио се е свързал със сина на Мила Универсалната - Мартин Георгиев - Джито (на снимката горе), който от три години се укриваше в чужбина.

След като се е предал в полицията Джито е дал нефелното обяснение, че не е знаел, че е обявен за общодържавно издирване, въпреки че за него е била издадена Червената бюлетина Интерпол.

Обстоятелството, че се е надявал лесно да си издейства индулгенция от спецмагистратите, се обяснява и от неформалните му контакти с близки до тях.

Смъртоносните куршуми за Панчев, обаче са сложили край не само на земния му път, но и на черната му брокерска дейност.

На първа инстанция спецмагистратите постановиха Джито да остане зад решетките. Сега държавата в лицето на второинстанциония съд трябва да докаже, че няма да пуска с лека ръка лица от криминалния контингент, за които прокуратурата е събрала множество и солидни доказателства.

Ивайло КРАЧУНОВ


Четете още:

🔴 Хванаха кмет с подкуп в джоба

🔴 Най-накрая разбрах, колко трябва да ходя, за да започна да отслабвам!

🔴 Виждали сте тази жена? Изчезнала е в София (СНИМКА)





Източник: Блиц





Коментари

горе