Стана ясно защо бутонът на Капките блокира. НСО заглушили честотите, за да проверят дали не се готви атентат срещу...



Нелеп инцидент е станал преди седмица по време на последното предаване на популярното шоу "Като две капки вода", твърдят от e-vestnik.com. В публиката присъства председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, която, както повеляла протоколът и мерките за сигурност е дошла с джип на НСО и охрана.

Неизвестен злодей обаче е спукал гумите на колата на парламентарната шефка на паркинга, твърди e-vestnik.com. Колата е масивен луксозен джип на НСО, в който по-рано е возил Цецка Цачева, изискано облечена с костюмчетата с цвят „пепел от рози”. И докато сегашната шефка на парламента Цвета гледа имитаторското шоу, в което жени се правят на мъже и обратно, настъпва паника.

Като голям пропуск и тежък гаф може да се окачестви как охраната от НСО е допуснала някой да спука гумите на возилото. А не се знае и дали колата не е минала през някакви нахвърляни пирони. Както и да е, появяват се съмнения за атентат.

Храбрите охранители са предприемали бързи действия. Докато тичали с променени лица около колата и зад кулисите на предаването, спешно от НСО пристигнала група за бързо реагиране. Тя се заела да проучва дали не се готви атентат.

Групата на НСО включвала специален уред, който блокира определени УКВ честоти и мобилни телефони наоколо. За беля точно в този момент участниците в шоуто натискат т. нар. бутон на късмета, с който се избират какви песни ще им се паднат за следващото предаване. И се оказва, че бутонът не работи, засегнат от апаратурата на НСО. Така следващите песни не са избрани по традиционния начин, но това не прави кой знае какво впечатление в шоуто.

Важното е, че Цвета Караянчева и стабилността са опазени. Първата дама на властта си отива щастлива от изгледаното на живо шоу, продуцентите му също са щастливи, инцидентът минава като дребна неприятност.


Четете още:

🔴 Краси Радков напуска Слави! Ето я и основателната му причина

🔴 Опасни зарази плъзнаха в Югозапада! 6-има в болница

🔴 Автобус се вряза в пешеходци в Истанбул





Източник: Petel





Коментари

горе