Предстои важна нощ, в която можете да направите ритуали за привличане на пари, любов и успехи



Ритуали специално за пълнолунието на 21 март 2019: за пари, късмет, желание, любов  - много силни действия, които ще ви помогнат да насочите лунната енергия в посоката, от която се нуждаете. По време на Пълнолуние на 21 март 2019 г . и няколко дни преди и след него, всичко около нас, включително и нас самите, просто ще бъдедем заляти с „допълнителна” енергия - която се натрупва навсякъде с растежа на лунния диск.

Астролозите от цял ​​свят многократно твърдят, че Луната може да повлияе на човешкия живот, така че опровергаването на магическата сила на пълнолунието е просто глупаво.

Как да провеждаме ритуали при пълнолуние

Не забравяйте, че във всичко, което е започнало на пълнолуние, се подава информация ,  която ще допринесе за реализирането на плана . На пълнолуние, два дни преди и толкова дни след него, трябва да се предприемат колкото се може повече стъпки, за да изпълнят целта си. Тогава стартираният бизнес ще бъде разработен успешно с минимални усилия от ваша страна. 

Парични ритуали за пълнолуние през март 2019

Пълната луна може да помогне не само в любовта, но и в материална гледна точка. За да привлечете пари, можете да изпълните ритуал в сън. За да направите това, трябва да вземете портфейла си вечерта и да си сложите няколко банкноти. Не забравяйте да попълните портфейла и с монети, защото се считат също за важни пари. За да работи ритуалът, на всяка банкнота трябва да се говори. За да направите това, преди да сложите банкнотата в портфейла си, кажете следните думи:

„Аз пазя богатството си безопасно и внимателно го третирам. Чрез звука на монети и шумоленето на банкноти, отварям паричните потоци, привличам богатство и просперитет за себе си.

"

След това сложете портфейла под възглавницата и си легнете. Преди лягане, не забравяйте да помислите как ще станете по-богати. Представете си къде да харчите парите, какво искате да купите или къде да отидете.

Внимателно планирайте желанията си, така че Вселената да знае от колко пари имате нужда. Тогава просто трябва внимателно да наблюдавате къде можете да спечелите. Можете да опитате да играете и на лотария.


Четете още:

🔴 Учени откриха хормона, отговорен за дълголетието - ето как да увеличим производството му в организма:

🔴 Обрат! Деси Слава с изненадващо разкритие за ужаса на АМ "Тракия" с убития от шофьора ѝ пешеходец

🔴 Милко се къпе и спи с фалшивия мустак





Източник: За Жената





Коментари

горе