Акушерите изгубиха ума и дума, като извадиха бебето от майка му и го показаха на света



Много европейски медии писаха за раждането на това момченце. То се родило наистина като „Звездно дете“.

И всичко това заради косата на новороденото. Лекарите били удивени от косите, да не говорим за родителите му…

Бебето се появило на бял свят със сива коса. Представете си шока и опасенията на майка му и баща му. Лекарите уверили младата майка, че с момченцто всичко е наред и той е здрав по всички анализи.





Това бебе учудило всички! Родом от унгарски град, бебето Бенс станало истинска звезда дори извън пределите на родината си. Косите му не са просто сиви, те са с фин сребрист нюанс.

Иска ни се да видим сними на Бенс, когато порасне. Още от раждането си е с пухкави, гъсти и дълги коси. Прилича на елф от детските приказки.

Да, трудно е да се повярва. Как изобщо малкият може да има сива коса? Още повече, че и двамата му родители са с тъмно-руси коси.

Бенс се родил истински богатир. Теглото му било 5400 грама. С лъскави устни, пухкави бузки, гъста белоснежна коса, сериозно изражение на лицето – той още от първите си минути покорявал сърца.





Всички медсесттри и лекари се възхищавали на малкия. Те са сигурни,ч е когато порасне, момичетата ще са във възтог от неговата външност.

Снимките му попаднали в мрежата и потребителите моментално изразили своя възторг. Някои пишат, че момченцето изглежда родено за бос.
Родителите му били обезпокоени от сивата коса, но лекарите уверили, че всичко е нред. Най-вероятно това е просто временно нарушение на пигментацията, която изобщо не застрашава здравето на момчето.





Той не изпитвал стрес и не е болен, затова няма причина за безпокойство. Вероятно с времето косата на малкия ще потъмнее. Ако това не стане, наистина ще стане притежател на ярка и необичайна външност.
 


Четете още:

🔴 Бивш гръцки офицер убил българка в Атина

🔴 Отчаяна от прекомерното си тегло майка поиска да сложи край на живота си и легна до дъщеря си и стана чудо

🔴 "Стреми се към високото" или историята на Илияна Аризанова





Източник: За Жената





Коментари

горе