Бременна ли е Златка Райкова



Явно Благо се опитва да се спаси от намеците на недоброжелатели, че прави бебе на всяка жена и скоро ще се превърне в най-многодетния родител в българския футбол

Благой Георгиев скоростно изтри профила си в инстаграм, а решението му съвпадна с новината, че двамата със Златка чакат бебе, пише Hotnews.bg. Райкова вече била съобщила за радостното събитие на родителите си, но щяла да го оповести публично, след като влезе в четвъртия месец. Това ще се случи след близо 20 дни, довериха приятели на блондинката, която все още е активна в социалната мрежа. 

Явно Благо се опитва да се спаси от намеците на недоброжелатели, че прави бебе на всяка жена и скоро ще се превърне в най-многодетния родител в българския футбол. Още по време на участието си в „Биг Брадър”, пък и преди това, Райкова твърдеше, че е готова да стане майка и дори оповести, че ако е момиче, ще го кръсти на своята родителка. Преди няколко дни нейните последни снимки накараха фенове да се чудят показва ли плеймейтката бременно коремче, но явно ще трябва да изчакат още месец, за да научат официално новината.
 


Четете още:

🔴 Важно ново решение за ТЕЛК-овете! Точките вече ще се дават според...

🔴 Бомба избухна до къща в Перник

🔴 Акушерите изгубиха ума и дума, като извадиха бебето от майка му и го показаха на света





Източник: flagman





Коментари

горе