Голям гаф с визията на Алекс Сърчаджиева [СНИМКИ]




Преди да е тръгнало в ефир, новото шоу на Нико Тупарев, което наесен ще замести изчерпалия си и достигнал до критично ниски рейтинги „Вип Брадър“, ниже гаф след гаф, пише ПИК.

Резултат с изображение за Визията на Алекс Сърчаджиева едно към едно с тази на Лекса


Вече цял месец природозащитниците край морето надават вой, че „Игри на волята“ руши природата назащитения плаж „Листи“ от природен парк „Странджа“ край Синеморец.


А ето, че наблюдателни потребители на социалните мрежи уличиха екипа и в още издънки.


И двете са свързани с водещата на предаването Алекс Сърчаджиева. За промо видеото актрисата бе преобразена като амазонка, която се гмурка, катери планини и търси съкровища.





Визията на чаровната Алекс обаче подозрително наподобява тази на Лекса – измислен персонаж от американския постапокалиптичен телевизионен сериал „Стоте“. Който се излъчва в ефира на Би Ти Ви Екшън от 2016 г. Лекса е командирът на съюзническите кланове на Грундер, разумен водач и силен воин.

Лекса и Алекс много си приличат – черно облекло, очи, които изпъкват на фона на наполовина покритото с черен грим лице и една и съща прическа. Нищо ново под слънцето! Другият гаф пък е в промо видеото, режисирано от Валери Милев.





Резултат с изображение за Визията на Алекс Сърчаджиева едно към едно с тази на Лекса

Клипчето започва със скок на Сърчаджиева в бездната, на дъното на която има езеро. Вече стана ясно, че с оглед безопасността на водещата, доста от опасните сцени са били поверени на каскадьорка.

Явно тя е отменила Алекс и на въпросната сцена край езерото, от което водещата излиза напълно суха – нито по костюма й с забелязват капчици вода, нито косата й е мокра.


Четете още:

🔴 6 храни, с които метаболизмът ви ще стане като преди 10 години

🔴 Жената на Филип Аврамов стана истинско копие на Деси Слава [снимка]

🔴 Йоанна Драгнева стана майка - честито! Ето подробности за пола и името на бебчето:





Източник: Марица





Коментари

горе