Ако се събуждате често между 1 и 3 часа през нощта, това има логично обяснение, а между 3 и 5 също



Събуждате ли се през нощта по едно и също време и вече мислите за това, което се случва с тялото ви?

Всяко човешко тяло притежава енергийни меридиани, и ако често се събуждаме през нощта, това означава, че има проблем с тях.

Ако вярвате в китайската медицина , всичко се случва не само заради това, но и защото различните органи на тялото работят по различен начин в различните часове.

Ето няколко примера.





Ако се събуждате между 9 и 11 часа.

Е, това със сигурност се случва, ако искате да си легнете много рано. Най-вероятно някъде по това време ще заспите, но след това едва ли можете да затворите очите си.





Ако това е така, спешно трябва да направите нещо със стреса си. Тъй като емоционалният стрес във вашия случай вече е започнал да се проявява на мускулите. Опитайте медитация, в противен случай сте в много трудно положение.

 
Ако се събуждате между 23:00 и 1:00 часа 
 
Това време е свързано с жлъчния канал. Тялото разгражда мазнините, които сте приели в тялото си през деня. Събуждането по това време означава, че е време да промените диетата. 
 
Също така, пробуждането по това време може също така да означава, че държите негативни емоции в себе си, последвани от гняв към себе си или към другите. Вашите, или грешките на другите ви държат будни.





 
Ако се събуждате между 1:00 ч. И 3:00 ч 

 
През това време тялото освежава черния дроб, който е почистващото средство на тялото ни.
Събуждането в тези часове може да означава, че имате прекалена  функция върху черния дроб и поради това се усилва. Вашето тяло ви предупреждава да промените диетата си и да намалите алкохола. 
Също така, събуждането през това време е свързано с отрицателни емоции като гняв,  вина, което прави трудно да се отпуснете. 
 
Ако се събуждате между 03:00 и 05:00 часа 

Тази част на деня се свързва с белите дробове, които съдържат кислород, така че тялото се подготвя за нов ден. По това време дробовете се почистват. Ако се събуждате между три и пет през нощта, това може да е знак, че белите дробове са претоварени със замърсен въздух или цигари, но и от тежка храна. 
Също така събуждане по това време е свързано с чувство на тъга и съжаление, когато може би ви се е случило нещо негативно или сте в депресия, която не сте успели напълно да  приемете. 





Ако се събуждате между 5:00 и 7:00 сутринта
 
Този път се свързва с дебелото черво, което след то се почиства и подновява. Този процес е много важен за целия организъм, а събуждане през това време може да означава, че тялото е дехидратирано и че му липсва вода. 

Когато става въпрос за емоции, събуждане в 5 и 7 сутринта е свързано нетърпимостта, празнотата и несигурността. Също така, това може да означава, че в живота ви предстои промяна. 


Четете още:

🔴 Великобритания ще въведе точкова имиграционна система

🔴 Студентите от ЕС ще бъдат приемани във Великобритания по досегашните правила

🔴 9 неща от детството през 90-те, които днес са незаконни





Източник: За Жената





Коментари

горе