Бомба! Никой в България не е разбрал, че това се е случило с Лили Иванова



Днес Лили Иванова можеше да е шампион по спортна гимнастика, а не най-известната ни певица. На млади години тя е една олимпийските надежди на България, но пищният й бюст в пубертета я отказва от прескоците на коза и съчетания на земя. Специалистите от онова време споделят, че Лили е имала прекрасна генетика – гъвкаво тяло като на кошута, природен отскок и невиждана за габаритите й сила. В началото на нейната спортна кариера всички мислили, че сестра й Магда ще стане певица, а Лили гимнастичка.





„Тренирала съм земна и спортна гимнастика. Участвала съм в състезания и дори съм печелила първенства. Играла съм на успоредка, на греда, прескачала съм коза”, разкрива Лили Иванова.





Тя печелила състезание след състезание, но в пубертета бюстът й взел, че наедрял непропорционално за крехкото й тяло за ужас на треньорите и радост на съучениците й от мъжки пол. Покрай това тя се превърнала в най- ухажваната девойка, но се наложило да спре с тренировките. На 13-години тя печели златен медал на републиканското първенство в Русе, годината е 1952-ра.





Спортната й картотека показва истинската й дата на раждане, Въпреки спекулациите тя съвпада с това, което Лили казва – че е родена на 24 април 1939г., пише „Телеграф”.






Четете още:

🔴 Ирен Кривошиева с разтърсващо признание за Ламбо и Мутафова

🔴 Чалъковци възраждат църквите в Стария град

🔴 Родопите са пълни със злато и рубини (СНИМКИ)





Източник: Марица





Коментари

горе