Най-романтичните и красиви села в България



Представете си, че е края на XIX век и се разхождате из България. Представете си, че ухае на натежали лози, на пресен сняг или нежен пролетен дъжд… И така си го представете 10 пъти, ще ви отведа до 10 любими места, за да видите 10 красиви улички. Това е част от България – 10 от най-автентичните и най-романтичните места в България.





Село Жеравна

Жеравна е едно от любимите селца на всички българи. През всички сезони тук е много красиво и, освен ако не хванете някакво събитие, е много спокойно. Често се отбиваме в Жеравна, за разходка или просто да похапнем, атмосферата е неповторима и зарежда с положителни емоции.





Село Бръшлян

Навсякъде в България може да се разходим по красиви селски улички покрай стари и красиви къщи. Странджа вероятно е едно от най-неизследваните места в България, но пък затова е много дива и спокойна.





Село Ковачевица

Винаги, когато отида в това село, се чувствам ужасно самотен. Почти обезлюдено, жителите му отишли в големите градове и изоставили чудните, богати и красиви каменни къщи. Самотните каменни улички навяват тъжни мисли. Но в същото време тишината, спокойствието и безкрайната красота ме карат все да се връщам там.






Четете още:

🔴 Секси българка е звезда в Инстаграм с 1 млн. фенове

🔴 Известна актриса разкри голямо предателство в живота на Ламбо

🔴 Огромна радост преобърна живота на Наталия Симеонова





Източник: bgspomen





Коментари

горе