Жена с почти откъснат крак, пиян и без книжка я премаза пред дома й



42-годишен мъж от дупнишкото село Бистрица седна пиян зад волана и блъсна възрастна жена на метри от дома й. Инцидентът стана в неделя вечерта.





Богомил Бански бил на гости на приятелката си в селото. Вечерта била полята обилно с алкохол. Около 20 часа той си тръгнал за вкъщи. Пътят му минавал покрай дома на 82-годишната Гюргя Доцина, която по това време се връщала от егрека, където със семейството й отглеждат около 100-тина овце. Малко преди да си влезе вкъщи, тя била покосена от удар в краката от лекия автомобил, шофиран от Бански.





На място пристигнали полицаи от КАТ – Пътна полиция, които тествали с дрегер шофьора, който бил видимо в нетрезво състояние. Устройството отчело 3,33 промила алкохол в издишания въздух.





Б. Бански е задържан за 24 часа в РУП – Дупница. При полицейската проверка е установено, че Богомил Бански няма свидетелство за управление на МПС, лекият автомобил не бил регистриран в КАТ – Пътна полиция.





Възрастната жена е транспортирана по спешност за „Пирогов”. Направена й е операция на левия крак, който бил почти откъснат в областта на глезена.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА


Четете още:

🔴 Евалата, Пирогов!

🔴 Да подариш на рождения си ден над 2000 евро за бг пиеса на английски в Чикаго

🔴 Топ 10 от щуротиите на Ламбо





Източник: struma





Коментари

горе