Един от най-богатите българи и съпругата му заразени с СОVID-19



Една от най-влиятелните фигури в бизнеса и политиката по Южното Черноморие – строителният предприемач Динко Динев и съпругата му са с доказани положителни резултати за коронавирус от проби, които са били взети в неделя.

В този ден Динев се почувствал неразположен и е потърсил лекарска помощ, след което му е направен и PCR тест. Последвалите изследвания са доказали наличието на вируса, но състоянието – неговото и на съпругата му не е такова, че да се налага да постъпят в болница. Това съобщава Флагман.бг, позовавайки се на свой източник.





Междувременно сем. Диневи потвърдиха неприятната вест.

Ето какво се казва в съобщението им:

"Съсобственикът на „Диневи Груп“ Динко Динев е дал положителна проба за коронавирус. Положителен е резултатът и на неговата съпруга. И двамата се чувстват добре и не показват никакви симптоми. Другият собственик на компанията Йордан Динев е с отрицателна проба за коронавирус.





Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, Динев и съпругата му са изолирани в дома си. Осъзнавайки сериозността на ситуацията, Динко Динев спазва стриктно всички препоръки на лекарите, офисите на компанията се дезинфекцират и работят при строго спазване на противоепидемичните мерки. 

Предприемачът благодари на всички за разбирането и подкрепата. 

Всички служители от фирмите на Диневи са изследвани с PCR тест през тези два дни, всички са отрицателни". 


Четете още:

🔴 94 лева за дюнер в Турция

🔴 Кралица на Бургас блесна като абитуриентка 2020 СНИМКИ

🔴 8 причини, поради които интелигентните хора са нещастни





Източник: Марица





Коментари

горе