Спипаха ги! Гръмнаха тайните около сватбата на Хари и Меган ...



Това, което наистина се случва в кралския дворец и какво е да си част от Британската монархия, винаги е било интересно за обществеността и следователно всяка пикантна информация от Бъкингамския дворец се превръща в повод за сензации.

Този път във Великобритания обсъждат новата книга на журналистите Дилън Хауърд и Анди Тилет Роялс. Тя се казва „Война в кралското семейство“.

Една от основните теми, засегната в книгата, е връзката между двете най-обсъждани двойки на монархията: Кейт Мидълтън - принц Уилям и Меган Маркъл - принц Хари, които през пролетта на тази година подадоха „оставка“ от кралските си задължения.От книгата сега стана ясно, че кралското семейство е било сериозно загрижено за решението на принц Хари да се омъжи за актрисата Меган Маркъл.

Самата Кейт Мидълтън дори се опитала да убеди принца да не бърза сватбата, казвайки, че Меган е „напълно различна“ и ще отнеме време и усилия, за да й помогне да се приспособи към кралското семейство и традиции.

Източници от Бъкингамския дворец издават, че Хари поддържал близки отношения със съпругата на брат си, наричайки я „по-голямата му сестра“ и почти винаги се вслушвал в съветите й.

Книгата разкрива и причините за спора между братята, както и детайли около враждата на Кейт и Меган, за което многократно се говори из светските среди. 

Авторите на книгата твърдят, че скандалите довели до нескромните разходи на Хари след сватбата му.

„Така за няколко месеца той отдели повече от 6 000 британски лири за акупунктура „като част от уелнес мероприятия“, а също така почиваше с Меган в Хакфийлд Плейс, луксозен СПА хотел в Хемпшир, където три нощувки струваха 33 000 паунда.

Към това бяха добавени и разходите на Меган за ароматерапия и масаж и според специалистите тя харчи над 478 920 паунда за дрехи за майчинство“, става ясно от книгата.

Според източници от Бъкингамския дворец, чиито думи са цитирани в книгата, принц Уилям се съмнява в избора на брат си.

„Сигурен ли си, че тя е точната? Че е за теб? Че ще те направи щастлив?“, казал Уилям на Хари, след като се срещнал за първи път с Меган.

„Хари обаче не взе сериозно всички предупреждения и реши, че обкръжението му просто не харесва Меган. Близките му предполагат, че Хари е бил привлечен от „увереността, енергията и амбициозността“ на Меган, защото „подсъзнателно той търси жена, която да може да замени силната Даяна, която си отиде когато той бе прекалено малък“, споделят източници от двореца.

„Според мен Хари изпитва тъга по това, че не е можел да защити покойната му майка и затова прави всичко възможно, за да защити съпругата си. Той е толкова чувствителен, че често вижда критика или негативност там, където те всъщност не са“, отбелязват приближени до британското кралско семейство, пише jenata.blitz.bg.


Четете още:

🔴 Образование със скъсани дънки

🔴 Вижте какво става по плажовете този уикенд

🔴 Илиана Раева за скандала с нашите треньорки в Швейцария





Източник: Марица





Коментари

горе