Гала и Стефан правят ин витро





Гала и Стефан май не са се отказали напълно от идеята да имат общо дете. Преди дни мъжът на тв звездата е бил засечен в известна столична болница, занимаваща се с ин витро процедури, коментират очевидци. Стефан разнасял документация и крачел нервно по коридорите, но половинката му не го придружавала по време на посещението му в клиниката.






Персоналът веднага го разпознал и клюката, че може би с водещата на „На кафе“ са решили да бъдат родители типично по холивудски, в една по-зряла възраст, бързо тръгнала из коридорите. Всъщност преди няколко месеца самата Гала призна, че със Стефан никога не са бягали от идеята за общо дете съзнателно и не са се пазили. Дълго време в публичното пространство се твърдеше, че настоящият мъж на журналистката бил твърдо против да бъде баща, а слухът бе потвърден от самия него по време на мисия във „ВИП Брадър“, където той участва преди няколко години. В откровен разговор с приятеля си Ники Кънчев обаче Гала разкри, че тя е била готова да стане майка повторно още когато се запознали със Стефан, но „чудото“ така и не се случило, което приемала за Божие решение.






От предишните си връзки тв звездата и 11 години по-младият ѝ партньор имат по една пораснала дъщеря. Щерката на Гала – Мари, вече гони популярността на майка си, учи за журналистка и е изключително популярен модел в социалните мрежи. Тя е плод на любовта на телевизионерката с бизнесмена Константин Будев, с когото се разведоха скандално преди около 20-ина години. Стефан пък има дете от бившата си жена Роси, с която дълго време бяха в открита война. Навремето той зарязал нея и новородената им дъщеричка Никол, за да върти извънбрачна любов с Гала.





В продължение на няколко години двете жени си разменяха грозни нападки и не успяваха да се помирят. От известно време насам обаче в един от най-известните любовни триъгълници у нас е настъпило примирие, а Гала вече приема щерката на Стефан като свое дете. Миналия уикенд дори цялото семейство бяха заедно на Българското Черноморие, а двете им момичета вече се разбират като сестри.


Четете още:

🔴 Пускаме украинците без PCR тест до броени часове

🔴 Илиан Тодоров от ГЕРБ за протестиращите: Това е терор! 2 милиона софиянци са жертва на шепа погазващи закона

🔴 Имаше ли над 100 000 протестиращи в София вчера? Всеки сам да прецени от кадрите ВИДЕО





Източник: Ретро





Коментари

горе