Кирчо от "С деца на море" се разведе СНИМКА ВИДЕО





„Къде е Кирчо? Техните го търсят да го бият“. Едва ли има човек, който да не помни тази реплика от любимия на много поколения филм на братя Мормареви „С деца на море“. Истината е, че днес, 47 години след премиерата на лентата, екранният Кирчо е все още в България, но е далеч от светлините на прожекторите.





Кирил Петров, станал кинозвезда още като дете, не е продължил професионалния си път на сцената. По улиците не го разпознават толкова често, но гласът му е познат на хиляди хора. От дълги години Петров е радиоводещ на предаването „Тройка на разсъмване“. Преди да попадне в радиото, няколко години преподавал български език и литература и английски в столичното 92-ро СОУ.





След славните му детски години, в които прави 13 роли в знакови филми, сред които „Таралежите се раждат без бодли“, „С деца на море“, „Сиромашко лято“, „Баща ми бояджията“, „Татул“ и др., Кирил не се изкушава да кандидатства във ВИТИЗ, а завършва българска филология в Софийския университет.





Личният му живот не е обект на публичен интерес, но запознати издават, че е баща на две деца. Разделил се със съпругата си Елена, а щерка му Миа, която живеела в Париж, била артистична като него. Преди дни, на 16 юли, Петров отбелязал своя 55-и рожден ден в компанията на близки приятели.






Четете още:

🔴 Христо Иванов нападна Радев: Президентът ни разочарова!

🔴 Ужасяваща находка на Централния плаж в Бургас, откриха труп на мъж

🔴 15 години след разстрела на Главния: Мая Илиева с трогателна изповед за Жоро Илиев





Източник: Ретро





Коментари

горе