Приятелка издала българката, убила майка си в Испания





Приятелка издала българската тийнейджърка за убийството на собствената й майка в Испания. След разкритията момичето бе арестувано, съобщава вестник Las Provincias.

Българката на име Тери бе задържана по съмнения, че заедно с приятеля си е убила майка си, Ана, а след това седмица е живяла с трупа й.






Въз основа на резултатите от направената аутопсия е установено, че смъртта е настъпила през април вследствие на множество прободни рани.

Миналата седмица 19-годишната българка е разказала на своя приятелка, че заедно с приятеля й са убили майка й и държат трупа във ваната на жилището, в което са живеели на улица „Мигел Ернандес“ във валенсианския град Алкудия де Креспинс.

Малко след това приятелката е споделила за инцидента със свой познат, който веднага е отишъл и е разказал на полицията, уточнява worldbg.eu.






Жертвата е живяла над 20 години в града. Състоянието на трупа е попречило на специалистите да определят

точната дата на смъртта

Съседите са усещали неприятна миризма, но не са предполагали, че е в резултат на разлагащо се човешко тяло.

Младата българка и приятелят й са задържани и предадени на следствените органи. Единият от тях е направил самопризнания.

Апартаментът, в който е намерен трупът, е принадлежал на убитата българка, която е била на 45 години. Тя е давала подслон на двамата тийнейджъри.






Съседи разказват пред „Ел Еспаньол“, че Ана е била дългогодишна жертва на домашно насилие – първоначално от съпруга си, а след това от децата си. Почти всеки ден в жилището се чували удари, писъци, кавги.

Ана изкарвала прехраната си като шивачка. Грижела се и за възрастни хора, чистела входове на сгради. Мъжът й бил шофьор на камион. Двамата имат син и дъщеря. Местните им приятели ги наричали с испанска версия на българските им имена – Тереза и Николас.





Преди няколко години родителите се развели и синът останал с бащата, а дъщерята – с майката. Атмосферата в семейството на Ана обаче останала напрегната, разказва съсед. С дъщеря й често имали бурни кавги.

Понеже имала финансови затруднения и не можела дори да плаща тока си, Ана предложила на домоуправителя да чисти входа, за да покрие натрупаните вноски за електричество. Именно когато няколко дни тя не се появила да почисти, съседи се усъмнили, че нещо не е наред с нея.


Четете още:

🔴 10-те любими лафа на всяка зодия

🔴 Вижте до кои държави пътуваме без ограничения

🔴 Готвачът на Тодор Живков - Бай Данчо: Людмила не беше отровена,пръв щях да знам





Източник: BG-VOICE





Коментари

горе