Говори бащата на починалия Николай Щерев





"Болката остава, няма как да мине. Остава ни да се надяваме, че е на по-хубаво място. Всички ще отидем там, ще се срещнем, но не знаем кога". Това сподели пред Нова тв световният шампион по борба Симеон Щерев. Тази година той загуби сина си Николай, който почина след усложнения от COVID-19.





"Животът продължава, болката никога няма да изчезне, мъката е голяма! Но трябва да се справим", споделя шампионът. "Не мога още да повярвам, че го няма. Още си говоря с него. Трябва да знае, че има 2 прекрасни деца, които няма да оставим", допълни още Щерев.





"Всеки човек си има съдба. Каквото и да правиш, няма как да се спасиш от съдбата си. Гледам философски, защото иначе човек ще откачи. Дано да е на по-добро място“, добави още той.





"Винаги съм искал от децата си да са добри. Второ - да държат на думата си. Така се става мъж. Спортът ги научи на дисциплина и трудолюбие. Винаги трябва да се отделя внимание на спорта. Той ни учи на много неща. Трябва да се отделя време. Обичам да ходя в планината и научих внуците и приятелите си да правят същото“, каза още Щерев.


Четете още:

🔴 Дъщерята на Румен Радев - актриса / СНИМКИ

🔴 Нашенци щурмуват евтинията в Одрин за съботно-неделен пазар / ВИДЕО

🔴 Огромна трагедия! 19-годишно момче загина при селфи





Източник: plovdiv24





Коментари

горе