Всички задръжки във "Фермата" паднаха! Даяна се отдаде на нов флирт





Всички задръжки в риалитито "Фермата“ паднаха! Актрисата Даяна Ханджиева и пилотът Петър преживяха страстна нощ, след като останаха сами. От всички жени в шоуто, авиаторът избра да прекара специална латино вечер с ослепителната звезда от "Скъпи наследници“, а не с влюбената в него стюардеса Ваня.





"За мен танцът е като сексът, не мога да държа дистанция“, отсече той, плътно притисна Даяна до себе си, плъзна ръце от гърба към дупето й и зарови лицето си във врата й. В следващите часове двамата танцуваха и се натискаха в латино ритъм, изследвайки всеки сантиметър от телата си.





"В компанията на Петър се почувствах много красива, женствена и забавна. Хареса ми как флиртува - умело, ненатрапчиво, но не страхливо. Усетих, че му беше толкова толкова приятно, колкото и на мен. Ако се бяхме срещнали извън фермата, след края на вечерта щях да се прибера вкъщи, да сложа телефона до главата си и да чакам да ми пише. Петър приземи самолета си на най-точното летище в мен“, заяви палавата Ханджиева, докато по същото време влюбеният в нея фокусник Данчо страдаше самотен и се тресеше от ревност. Петър също не скри удоволствието си от флирта.





"Даяна е мой тип жена, изключително красива и нежна. Тази вечер видях в очите й искра, усетих химия, тя полетя. Но заедно с мен това не е трудно, аз съм добър капитан“, заяви самоуверено той.


Четете още:

🔴 Соvid почерни семейството на Катя от Ритон

🔴 Децата на Апостол Карамитев си проговориха

🔴 Мъж изрита в корема медицинска сестра, докато се облича за влизане в отделение





Източник: plovdiv24





Коментари

горе