Първи подробности за убитите деца! Бащата се прибрал и ги намерил мъртви





Майката, убила двете си деца - на 3 и 5 годинки, се е заключила в друга стая на жилището им след тежкото престъпление. Бащата се прибрал след работа и ги намерил мъртви, при което веднага подал сигнал в полицията - около 18:30 часа.






И двамата са задържани от органите на реда за разпит, потвърдиха за медията ни. Почти цялата полиция от Благоевград е пристигнала на място в Сандански.






По първоначални данни майката няма психически отклонения.





Кристина и съпругът й Георги са били в бракоразводно дело. От няколко месеца тя е работила като касиерка в училище, но сега е в болничен.





Тази вечер Кристина била сама с децата, а след поредният скандал мъжът й Георги, който е горски служител, излязъл. В състояние на силен афект тя грабнала ножа и заклала децата си - момченце на 3 годинки и момиченце на 4,5. По случая е започнато разследване. Уведомена е и прокуратурата





В къщата са живеели още и родителите на съпруга й. Жената е била безработна до скоро. От 3 месеца чрез Бюрото по труда й била намерена работа. Съпругът й работи и семейството не е имало тежки финансови проблеми. 

По наши източници майката е К.Д., на 32 г. Снимките тук са от профил във фейсбук, който източниците ни посочиха. От профила личи, че въпросната жена има две деца на същата възраст. Завършила е гимназия в Сандански и е учила в университет в София.





Снимката е от 2013 г.

Снимката е от 2013 г.

 

Двамата живеели с децата си в къща в центъра на града, под пл. “България”, заедно с родителите на Георги. Сигналът до полицията за убийството на децата е подаден от тях. Разследващите веднага пристигнали в къщата и задържали Кристина като заподозряна за кървавото престъпление. Доскоро жената е била безработна, но на семейството не са липсвали пари. Мъжът работел и се грижел за тях. От 3 месеца чрез Бюрото по труда й предложили работа и тя приела. Кристина е с висше образование. Завършила е УНСС. Преди това е учила в земеделската гимназия в Сандански. Преди години е работила като младши експерт в Изпълнителна агенция “Железопътна администрация”. Съпругът също е висшист. Напоследък двамата често се карали, разказаха местните след трагедията.





Георги бил известен със склонността си към други жени и Кристина знаела за изневерите му, но винаги му прощавала заради децата. Освен Кристина в местното районно управление бяха отведени родителите на мъжа , както и той. В четвъртък от МВР и прокуратурата не дадоха информация по случая.


Четете още:

🔴 Най-голямата белодробна болница на Балканите е наша и сме я съсипали / ВИДЕО

🔴 Парламентът прие ветото на президента срещу затвора за нелегален превоз

🔴 Важно за маските в автобуси, офиси и училища!





Източник: glas





Коментари

горе