Данчо се срина във "Фермата", разциври се като госпожица, Даяна вече си има друг!





На изключително емоционални сцени във "Фермата" станаха свидетели зрителите снощи. Даяна реши да рискува приятелството си с Йордан, за да му помогне да излезе от дупката, в която попадна след романтичната латино вечер на въпросната млада дама с Петър. Преди да вземе това трудно решение, актрисата беше подкрепена от Мария.





“Не искам най-добрият ми приятел да изглежда кофти. Не се държиш нормално за приятел", каза Дая.

“Да, може би последните дни съм си загубил достойнството. Щом в нейните очи изглежда, че аз се държа недостойно, това за мен е достатъчна червена лампа", сподели после Йордан, който не скри сълзите си и отново се обърна към годеницата си с думите "Подхлъзнах се лошо".





Борислав, Петър, Калоян, Йордан и Митко се състезаваха в битка за имунитет, а един от тях трябваше да се изправи на дуел срещу Стоян. Играта се казваше “Мултифункционалният фермер". В нея мъжете трябваше да сковат стълба, която да използват, за да свалят 2 триона.





С тях трябваше да разрежат три греди и да освободят 2 брадви. После трябваше да разцепят голяма греда и да освободят ключ. Този ключ отваря сандък, в който има торби с пясък. Накрая трябваше да хвърлят торбите в кош, така че да се вдигне надпис “Имунитет". Играта бе спечелена от Боби.


Четете още:

🔴 Къци Вапцаров: Няма сила, която да ме убеди, че на някой му пука за моето, или за вашето здраве

🔴 Джамбазки към Хекимян: Зaщo ми зaдaвaтe въпрocи тип Наталия Кoбилкинa

🔴 Майката, заклала двете си деца: Искаха да ми ги вземат! Е, нека ми ги вземат сега!





Източник: plovdiv24





Коментари

горе