Две зодии, които рядко признават чувствата си





Те изглеждат студени и безчувствени, но само на пръв поглед. Ако вашият партньор не може да каже на глас, че ви обича, тогава ще е по-добре да се научите да „четете“ знаците, с които той ви подсказва чувствата си.







Козирог

Студен и арогантен - това е първото впечатление, което хората имат при среща с хората, родени под този знак. Козирозите създават вид на непревземаема крепост, която никой и нищо не може да докосне. Но вътре в тези четири стени те могат да плачат цяла нощ, разбира се, ако вкъщи няма никой друг, който да стаен свидетел на човешките му чувства.

Веднага след като разрушат стените, с които са се обградили, на тяхно място веднага се появяват нови, още по-здрави. И когато Козирогът е готов да се откаже и да ви позволи да го докоснете, най-накрая ще видите, че той също има чувства и то доста дълбоки.

Показвайки емоциите си, Козирозите са възпрепятствани от страха, че ще бъдат наранени. Затова те ги крият дълбоко в себе си. По-лесно им е да отрежат крака си, отколкото да признаят любовта си на някого. Щом обаче пробиете тези стени, защитата им ще падне. Но това ще изисква стоманени нерви и огромна издръжливост от ваша страна.







Лъв

Лъвът не може да се справи със суетата си, което му пречи да се отвори и да покаже на човека до себе си своите слабости, дори ако те са били познати през целия си живот.

Тези хора никога няма да признаят това, от което се срамуват. И винаги ще ви преследва чувството, че знаете все по-малко за своя Лъв, отколкото той знае за вас. Той лесно ще ви остави на мира и ще отиде да се забавлява, без да се чувства виновен за нищо.





Казва думата „съжалявам“ само в изключителни случаи. Дори ако в дълбините на душата си Лъвът осъзнае, че е сгрешил, той никога няма да го признае. Този човек се смята за перфектен. Без изтезания не можете да го накарате да води искрен разговор за чувствата си.

Няма как властелинът на света да признае, че е смъртен. Не е възможно да изпитва чувства, които изпитват обикновените хора.


Четете още:

🔴 Цар Киро скрил 1,5 тона злато! Иманярите полудяха

🔴 Ужас! Посегнаха в ефир на репортерка на БНТ СНИМКИ

🔴 Трагедия във варненска болница: Жена сложи край на живота си!





Източник: Актуално





Коментари

горе