Деси Радева се запусна и напълня / СНИМКИ



Десислава Радева е излязла от форма и е напълняла видимо в последните месеци. Първата дама е качила поне 5-6 килограма и е наедряла в ръцете и корема. Трансформацията се вижда от снимки от посещението им с Румен Радев в Италия.

По време на пътуването с държавния самолет Ген. Деси е заснета на борда му с тоалет, състоящ се от бяла блуза без ръкави и червен панталон. Според модни спецове обаче горна част без ръкави вече не е подходящ избор за президентшата, която ще трябва да прикрива раменете и ръцете си, където промяната си личи най-много.





Радева е заснета по време на изложба в Рим, където пък се появила с тъмносиня рокля по тялото. Кройката обаче подчертава именно другата проблемна зона на първата дама – коремът ѝ. Вероятно напълняването се дължи до известна степен и на лечението, през което съпругата на държавния глава премина след операцията по отстраняване на три мозъчни аневризми, на която се подложи по спешност през април.

От началото на мандата на Радев Десислава винаги е била с перфектно тегло за нейната височина. Президентшата поддържала мерките си от девойка, когато всъщност благодарение на манекенските си размери участвала в модни ревюта срещу заплащане и така успявала да се издържа, докато била все още гимназистка. Точно на такова ревю се запознала и с бъдещия си съпруг и президент Румен Радев.





Стройната си фигура наследила от своите родители, а високия ръст – от покойния си баща Кирил. Макар да била подходяща за баскет- или волейболистка, майка ѝ и татко ѝ не ѝ позволили да се занимава професионално със спорт. Записали я на балет, за да придобие по-женствена осанка. Майка ѝ била твърдо убедена, че всяка млада дама трябвало да излъчва грация.

Президентшата не е почитателка на диетите и не изчислява всяка калория в храната си. Не се е изкушила и от иновациите в естетическата медицина. Все още не е подмладявала лицето си с филъри, срещу които се обяви на рождения си ден преди няколко години.

“Не разбирам философията на ботокса и всички подобни. За мен всяка бръчица ми показва, че съм от ония, които са изживели и днешния ден.





И искам бръчките ми да продължават да се трупат. Като доказателство за многото посрещнати изгреви и залези. За многото емоции – без значение смях или сълзи. Не заличавайте бръчките си, момичета! Те са си наши, изживени. Те са онова, безценното, което други са нямали късмета да натрупат!“, написа тогава във фейсбук първата дама.





Според спецове президентшата вече трябва да избягва блузите без ръкав


Четете още:

🔴 15 малко известни факта за "българския" Москвич Алеко

🔴 Колко злато изнася "Дънди Прешъс" от България. 2054 страници, след 8 години дела / ВИДЕО

🔴 Юнските шегички на времето продължават с пълна сила





Източник: pik





Коментари

горе